LUONNONKOSMETIIKKA – SUIHKU – IHONHOITO – SAUNA – KYLPY – KOTI

SB FINLAND KOSMETIIKKA

tuotteet valmistetaan:
– pääosin luonnon raaka-aineista
– luonnolliset ominaisuudet säilyttävin valmistusmenetelmin
– pienissä erissä, suurin osa Helsingin Puistolassa
– ekologisesti ja eettisesti
– käsityönä suurella sydämellä, kuten itselle tehtynä
– pääosin tuore – / luonnonkosmetiikkana, jossa raaka-aineet jopa 100% luonnosta

suositellaan:
– päivittäishygieniaan ja ihonhoitoon
– tukemaan ihon hyvinvointia ja hemmottelemaan aistejasi
– iho-ongelmiin, esim. psoriasis, atopia, akne, epäpuhdas, kutiseva, kuiva tai herkkä iho. Kysy tuotesuositus
– Sinulle, joka arvostat hyvää oloa, kauneutta sekä hoitavista, puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista
valmistettuja tuotteita osana päivittäistä kauneudenhoitoasi
– lahjaksi, tuliaisiksi, itselle, kotiin, yrityslahjoiksi, morsiamen / polttariporukan / hääparin hemmotteluun

KODIN TUOTTEET
Myymme pientä valikoimaa valikoituja kylpyyn ja saunaan liittyviä kodin tuotteita, kuten pyyhkeitä ja saippua – alustoja. Näiden valinnassa annamme painoarvoa suomalaisuudelle, luonnon materiaaleille, käsityölle sekä korkealle laadulle.


SB LUONNONSAIPPUAT

Luonnollista puhtautta – sitä tarvitsemme kaikki. SB luonnonsaippuat on valmistettu alusta asti omalla pajallamme Puistolassa käsityönä. SB Saippuat sisältävät paljon luonnollista glyseriiniä, joka suojaa ihoa ja auttaa ihon kosteustasapainon säilyttämisessä. Usein luonnollinen glyseriini poistetaan saippuasta kosmetiikkateollisuuden muuhun käyttöön. Sitä käytetään erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle suunnatuissa tuotteissa. SB saippuoissa kaikki ihoon kosteutta vetävä glyseriini jätetään saippuaan. SB saippuoihin ei lisätä säilöntä – tai kovetusaineita eikä keinotekoisia vaahdottajia.Kaikki ylellinen vaahto saadaan aikaan luonnon keinoin. Useat valikoimamme saippuat sopivat myös monelle sulfaattiallergiasta tai muista iho-ongelmista kärsiville.

Saippuat valmistetaan energiaa säästävällä kylmämenetelmällä ja ne ylirasvoitetaan. Se tarkoittaa, että osa hienoista ihoa ravitsevista öljyistä jää saippuaan hemmottelemaan ihoa. Näin valmistettu saippua on mietoa ja hellävaraista.

SB saippuoissa käytetään aitoja eteerisiä öljyjä, joilla tiedetään olevan monia erilaisia vaikutuksia ihoon, mieleen sekä koko kehoon. Voimme käyttää joissain saippualaaduissa myös laadukkaita tuoksuöljyjä sekä aitoa vaniljauutetta yhdessä eteeristen öljyjen kanssa. Väreinä käytämme mm. luontoystävällisiä oksideja, ultramariineja sekä esimerkiksi porkkanaöljyä. Jokainen saippuaresepti on pitkän tuotekehityksen tulos ja jokaisella saippualaadulla on erityiset ominaisuutensa.

Käsityön määrä on suuri. Jokainen saippua tehdään alusta loppuun viimeistelyyn saakka käsityönä. Tämän vuoksi saippuat eivät koskaan näytä samalta kuin teollisesti valmistettuna vaan “käden jälki” näkyy tuotteissa. Jokaisessa saippuassa / saippuaerässä voi olla pieniä eroavaisuuksia ulkonäössä. Käsityön jälki on myös osa SB saippuoiden viehätysvoimaa ja kuuluu asiaan.

RAAKA – AINEET JA TURVALLISUUS

Raaka-aineiden korkea laatu on asia, josta emme tingi. Käytämme pääasiassa luonnon raaka-aineita tuotteissamme. Osa raaka-aineista on luomulaatuisia. Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. SB palasaippua on siinä mielessä loistava valinta, että se ei jätä mitään jälkeensä – ei muovipullovuorta – ei voimakkaita kemikaaleja. Soap & Balsam on rekisteröity kosmetiikanvalmistaja. Kaikki tuotteemme ovat läpikäyneet EU:n kosmetiikkalain mukaisen turvallisuusselvityksen. Valmistaja Soap & Balsam SB, Sädekuja 1A, 0750 HELSINKI, SUOMI

LUONNONKOSMETIIKKA