“Yrityslahjojen postituspalvelu – postin pikkupaketti / postilaatikkokoko”

Etusivu/YRITYSLAHJAT, Lahja naiselle, Lahja miehelle, Lahja unisex, Kaikki tuotteet/“Yrityslahjojen postituspalvelu – postin pikkupaketti / postilaatikkokoko”

“Yrityslahjojen postituspalvelu – postin pikkupaketti / postilaatikkokoko”

7,90  sis. ALV 24%

Nappaa tästä mukaan postilaatikkokoon lahjatilaukseen postituspalvelu, kun tilaat monta samaa pakettia eri osoitteisiin. Lähetämme lahjapaketit postin pikkupakettina vastaanottajan postilaatikkoon. Usean paketin tilauksissa hoidamme mielellämme postituslistan tietojen syöttämisen puolestasi (3 € / toimitusosoite + toimitusmaksu 4,90€ / paketti, Valitse tätä tuotetta ostoskoriin sama määrä kuin toimitettavia paketteja miinus 1kpl  ja maksa ostoksesi. Lähetä meille vastaanottajien yhteystiedoilla ja puhelinnumeroilla varustettu postituslista osoitteeseen info@soapbalsam.fi

Huom! Varaudu normaalia pidempään toimitusaikaan usean paketin tilauksissa. Jos teemme tuotteet tilauksesta, toivoisimme, että teet tilauksen vähintään kaksi kuukautta, ennen toivottua lähetysajankohtaa. (Erityisesti joulun ajan tilauksissa emme voi taata toimitusvarmuutta isoissa tilauksissa, joita ei ole tehty hyvissä ajoin.)

Ethän epäröi olla yhteydessä info@soapbalsam.fi / p. 044 559 7000  ja kerro tarpeesi lahjaostoissa. Autamme parhaamme mukaan. Teemme paketteja myös Teidän logollanne varustettuna, kun tilausmäärä ylittää 50kpl.

Saat halutessasi lahjan mukaan kortin omalla viestilläsi jonka kirjoitamme korttiin käsin puolestasi.

Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

 

 

Lisätiedot

Laatu

ALOE VERA, RUUSUPUU, LAVENTELI, SITRUS, YRTTI

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top