SB FINLAND EKOLAHJA SITRUS – postilaatikkokoko

Etusivu/LAHJAT, Joululahjat, Merkkipäivälahjat, Kaikki tuotteet/SB FINLAND EKOLAHJA SITRUS – postilaatikkokoko

SB FINLAND EKOLAHJA SITRUS – postilaatikkokoko

41,90  sis. ALV 24%

SB FINLAND EKOLAHJA SITRUS – postilaatikkokoko, on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Ihana energisoivan sitruksen tuoksuinen ekologinen suomalanen lahja.

Kuvaus

SB Finland ekolahja Sitrus on energisoiva ja ekologinen lahja, joka hemmmottelee lahjansaajaa ja sisältää samalla ihanat luonnolliset palatuotteet päivittäishygieniaan.

SB Finland lahjapakkaus Sitrus, sisältää:

  • Sitrus – kamomilla Ekopalashampoon (huom. suositellaan lämpimän sävyisille hiuksille vaaleista tummanvaaleisiin ja vaalean punertaviin, minimipaino 35g)
  • Sitrus – kamomilla Ekopalahoitoaineen (huom! Suositellaan lmpimän sävyisille hiuksille vaaleista tummanvaaleisiin ja vaalean punertaviin, minimipaini 10g)
  • Turvenaamion kasvoille (fantastinen hoitavuus käytettynä myös kuiville käsille, kertakäyttöinen 50ml)
  • Sitrus + kamomilla sheavoin ihon hoitoon (30ml)
  • Sitruuna – yrttisaippuan (minimipaino 35g)

Lahja on pakattu kauniisti ja ekologisesti pahvilaatikkoon. Tarkat tuotetiedot ja ohjeet tuotteiden käyttöön löytyy sisältä. Tämä lahjalaatikko mahtuu sisään suurimmasta osasta postiluukkuja, joten voit tilata sen halutessasi myös suoraan lahjansaajalle. Jos tilaat useammalle henkilölle postiluukkukokoisen lahjan, tee silloin jokainen tilaus erikseen. Liitämme miellellämme pakettiin viestisi vastaanottajalle esim. jouluntoivotuksen sinulta. Laita tällöin viestisi sähköpostilla tai tekstiviestillä meille. (info@soapbalsam.fi tai p.044 559 7000) Tilatessasi lahja suoraan vastaanottajalle, laita omat tietosi laskutusosoite-kohtaan ja lahjansaajan osoitetiedot toimitusosoitteen kohdalle (lähetä myös meille sähköpostilla tai tekstiviestillä vastaanottajan puhelinnumero) Jos jostain syystä paketti ei mahdukaan postilaatikkoon, ohjataan se lahjansaajan lähimpään noutopisteeseen hänen omilla tiedoillaan.

SB FINLAND EKOLAHJA SITRUS – EKOLOGISTA KÄSINTEHTYÄ SUOMALAISTA TUORE- / LUONNONKOSMETIIKKAA ARVOSTAVALLE LAHJANSAAJALLE

 

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top