SB FINLAND HOITOTURVE

18,90  sis. ALV 24%

Ota hetki itsellesi – poista stressi ja kaunistu! Turpeen terapeuttinen vaikutus ja silkinpehmeä hipiä. Tätä Kleopatrakin kadehtisi! 100% suomalainen SB Finland hoitoturve on monikäyttöinen. Sen tiedetään syväpuhdistavan, kosteuttavan, pehmeyttävän ja virkistävän ihoa. Voit käyttää turvetta kasvonaamiona, saunaturpeena tai hoitaa tiettyä aluetta kehosta. Lue vinkkejä hoitoturpeen käyttöön alta.

Kuvaus

SB FINLAND HOITOTURVE JA VINKIT KÄYTTÖÖN KAUNEUDENHOIDOSSA:

– pehmentää, kosteuttaa ja syväpuhdistaa ihoa sekä vilkastuttaa pintaverenkiertoa

– levitetään aina saippualla pestylle puhtaalle saippualla

– Huuhtelu pelkällä vedellä

– voidaan käyttää saunaturpeena kasvoille ja vartalolle. Kosteuttava vaikutus tehostuu, kun joukkoon sekoittaa hunajaa. Seos myös huuhtoutuu helpommin iholta tällöin. Saunoessa lempeät  kosteat löylyt ovat parhaat. Vaikutusaika 10-20min. Ihanteellinen mökkisaunassa. Turpeen, kun voi huoletta huuhtoa vaikka suoraan järveen/mereen uimaan mennessä.

– turvenaamiota on tärkeää levittää aina todella paksu kerros. Se ei saisi kuivahtaa vaikutuksen aikana. Jos tuntuu, että turve alkaa kuivahaa, voi sitä kostuttaa esim. veteen kastetuila  sormenpäillä tai suihkuttaa päälle SB Finland luomu ruusuvettä.

– pitkävaikutteinen – vaikutus jatkuu vielä pitkään huuhtelun jälkeen

– Pakkauksesta saa 6 kasvonaamiota tai osavartalonaamion. Naamion voi tehdä mm. hoitoa kaipaaviin kohtiin esim. kuiville käsille todella toimiva. Jaloille kantapäiden pehmittämiseen myös ihana. Vilkastuttaa samalla pintaverenkiertoa. Jaloille ja käsille naamiota tehdessä voi halutessaan laittaa jalat naamioineen muovipusseihin vaikutusajaksi. Tehostaa vaikutusta, eikä ole niin sotkuista. Pakkauksesta voi käyttää
myös vain osan kerralla. Sillloin leikataan sisemmästä pussista kulma auki, otetaan tarvittava määrä turvetta ja suljetaan pussi esim. pussinsulkijalla. Tärkeintä on se, että  pussi on hyvin kiinni eikä se pääse kuivahtamaan

– Ihana itse tuunattu kasvonaamio syntyy sekoittamalla SB Finland ruusuvedestä ja SB Finland hoitoturpeesta naamion

(Kokovartaloturvehoito ei sovi sydänsairaille, verenpainetautia tai syöpää sairastaville eikä myöskään
raskaana oleville. Allergiselle iholle on hyvä aluksi kokeilla turvetta pienelle alueelle, sillä siitepöly- ja
hartsiallergikoille ei turve välttämättä sovellu)

 

DIY – VINKIT HOITOTURPEEN KÄYTTÖÖN

– KASVONAAMIO: Vinkki! Sekoita joukkoon SB Finland LUOMU ruusuvettä niin, että seos notkistuu. Levitä paksu kerros puhdistetuille kasvoille/dekolteelle ja anna vaikuttaa n. 10-15min. Huuhtee haalealla vedellä

Huoneenlämpöinen turve tuntuu iholla viileältä, supistaa ihohuokosia, syväpuhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Yhdestä paketista riittää n. kuuteen kasvonaamioon

– KUORINTAVOIDE & NAAMIO 2 IN 1: Vinkki! Sekoita joukkoon Ruusuvettä, hunajaa sekä hienokiteistä merisuolaa tai erityishienokiteistä sokeria ja kuori koko keho silkinpehmeäksi. Pese iho ennen kuorintaa SB saippualla.

– “SELLULIITTIKUORINTA” VARTALOLLE: Vinkki! Sekoita hoitoturpeesta, kahvinporoista ja ruusuvedestä nesteet liikkeelle laittava kuorinta. Halutessasi voit lisätä muscavadosokeria jos haluat enemmän kuorivaa vaikutusta. Pese iho ennen kuorintaa SB saippualla.

Vinkki! Lisäämällä tilkan Arganöljyä kuorintoihin saat vielä lisää kosteutusta ja ravitsevuutta hoitoon.

– KÄSINAAMIO: Kuivat kädet saat superpehmeiksi levittämällä paksun kerroksen hoitoturvetta puhtaisiin kämmenselkiin. Vaikutusaika 10 – 20min. Naamio ei saisi päästä kuivahtamaan. Paksu kerros auttaa tähän.

–  SAUNATURVE: Vinkki! Sekoita joukkoon hunajaa. Mieto lämpö tehostaa turpeen vaikutusta. Miedot kosteat löylyt ovat suositelluimmat. Voit tehdä hoidon esim. kipeille hartioille, jaloille (tehostaa verenkiertoa ja hoitaa kovettumia), käsille tai mihin vain vartalon osaan (esim. selluliitin hoitoon)  Saunaturpeena käytettäessä on tärkeä suojata lauteet hyvin esim. muovilla, ettei turve tahraa lauteita. Pyyhkeistä turve lähtee pesussa jos turvetahrat pestään tuoreeltaan pois. Pese iho ensin SB Luonnonsaippualla ja levitä paksu kerros turvetta hoidettavalle alueelle puhtaalle iholle. Voit lämmittää myös turvepussia (sisempi pussi) lämpimässä vedessä, jolloin turve on mukavampi levittää vartalon iholle ja vaikutus tehostuu. Mahtava naamio syntyy sekoittamalla turpeeseen hunajaa. Mitä kohtaa kehossasi hoidatkin, anna turpeen vaikuttaa n. 10-20min ja pidä huolta siitä, ettei turve pääse kuivahtamaan iholle. Paksu kerros edesauttaa tätä. Jos kuitenkin tuntuu, että naamio meinaa kuivahtaa, voit kostuttaa sitä veteen kastetuilla sormenpäillä tai sumutepullolla.

– JALKAHOITO: Verenkiertoa vilkastuttamaan ja kuivaa ihoa/kovettumia/halkeamia pehmentämään, kuorimaan ja kosteuttamaan. Pese ja kuori jalkapohjat esim. SB: Piparminttu jalkaraspisaippualla. Ota hoitoturve päällimmäisestä pakkauksesta pois ja lämmitä turvepussi vesihauteessa +40 asteiseksi. Levitä paksu kerros jalkapohjiin. Voit laittaa turpeella peitettyjen jalkojen päälle kelmua tai sujauttaa jalat puhaisiin  muovipusseihin. (sido pussin suu nilkan ympärille. Näin vaikutus tehostuu. anna vaikuttaa 20-30min. ja huuhtele pois. Tunne hyvää tekevä vaikutus koko kehossa.

Näppärästä 300ml:n paketista voit käyttää koko pussin tai vain osan kerralla. jos käytät vain osan, leikkaa sisemmästä pussista pieni kulma auki ja purista ulos tarvitsemasi määrä hoitoturvetta. Sulje pussi hyvin pussin sulkijalla tai klemmarilla niin, ettei hoitoturve pääse kuivahtamaan ja voit käyttää sitä usempaan hoitoon. Älä päästä vettä pussin sisään niin avattu pussi säilyy hyvin.

Ota SB Finland hoitoturve osaksi viikoittaista kauneudenhoitorutiiniasi.

Pakkauskoko: 3ooml

 

VEGAANI – 100% LUONNOSTA / SUOMALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

 

 

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top