SB FINLAND EKOLAHJA LAVENTELI – postilaatikkokoko

Etusivu/LAHJAT, Joululahjat, Merkkipäivälahjat, YRITYSLAHJAT, Lahja naiselle, Kaikki tuotteet/SB FINLAND EKOLAHJA LAVENTELI – postilaatikkokoko

SB FINLAND EKOLAHJA LAVENTELI – postilaatikkokoko

41,90  sis. ALV 24%

SB FINLAND EKOLAHJA LAVENTELI – postilaatikkokoko on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Ekologinen suomalainen lahja.

Kuvaus

SB Finland ekolahja Laventeli on rauhottava ja ekologinen lahja, joka hemmmottelee lahjansaajaa ja sisältää samalla ihanat hoitavat ja luonnolliset palatuotteet päivittäishygieniaan.

SB Finland lahjapakkaus Laventeli, sisältää:

  • Laventeli Ekopalashampoon – sopii kaikille hiuksille, erityissuositus ohuille/hennoille hiuksille (koko 35g)
  • Laventeli Ekopalahoitoaineen – kiiltoa, elinvoimaa, tuuheutta kaikille hiuksille, erityissuositus ohuille hennoille hiuksille (koko 10g)
  • Turvenaamion kasvoille (fantastinen hoitavuus käytettynä myös kuiville käsille) kertakäyttöinen 50ml
  • Laventeli + E-vitamiini sheavoin ihon hoitoon (koko 30ml)
  • Laventeli – oliiviöljysaippuan (pieni koko, muoto saattaa vaihdella, minimipaino 35g)

 

Lahja on pakattu kauniisti ja ekologisesti pahvilaatikkoon. Tarkat tuotetiedot ja ohjeet tuotteiden käyttöön löytyy sisältä. Tämä lahjalaatikko mahtuu sisään suurimmasta osasta postiluukkuja, joten voit tilata sen halutessasi myös suoraan lahjansaajalle. Jos tilaat useammalle henkilölle postiluukkukokoisen lahjan, tee silloin jokainen tilaus erikseen. Liitämme miellellämme pakettiin viestisi vastaanottajalle esim. jouluntoivotuksen sinulta. Laita tällöin viestisi sähköpostilla tai tekstiviestillä meille. (info@soapbalsam.fi tai p.044 559 7000) Tilatessasi lahja suoraan vastaanottajalle, laita omat tietosi laskutusosoite-kohtaan ja lahjansaajan osoitetiedot toimitusosoitteen kohdalle (lähetä myös meille sähköpostilla tai tekstiviestillä vastaanottajan puhelinnumero) Jos jostain syystä paketti ei mahdukaan postilaatikkoon, ohjataan se lahjansaajan lähimpään noutopisteeseen hänen omilla tiedoillaan.

 

SB FINLAND EKOLAHJA LAVENTELI – EKOLOGISTA KÄSINTEHTYÄ SUOMALAISTA TUORE- / LUONNONKOSMETIIKKAA ARVOSTAVALLE LAHJANSAAJALLE

 

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top