SB FINLAND EKOLAHJA ALOE VERA + TURVE – postilaatikkokoko | Joululahja

Etusivu/Joululahjat, Kaikki tuotteet/SB FINLAND EKOLAHJA ALOE VERA + TURVE – postilaatikkokoko | Joululahja

SB FINLAND EKOLAHJA ALOE VERA + TURVE – postilaatikkokoko | Joululahja

41,90  sis. ALV 24%

Varasto loppu

SB FINLAND LAHJAPAKKAUS ALOE VERA + TURVE – postilaatikkokoko on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Ekologinen suomalainen lahja.

Varasto loppu

Kuvaus

SB Finland ekolahja Aloe vera + turve on ihana puhdistava ja hoitava, ekologinen lahja. Se ihanan tuoksuisia  luonnollisia palatuotteita ekologiseen päivittäishygieniaan sekä ihoa hemmottelevaa luonnonkosmetiikkaa.

SB Finland lahjapakkaus Aloe vera + turve, sisältää:

  • Aloe vera Ekopalashampoon – sopii kaikille hiuksille, hellävaranen, valittu vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikan shampooksi 2020 (Nordic Natural Beauty Awards) (koko 35g)
  • Aloe vera Ekopalahoitoaineen – hoitaa hiukset ilmavan kauniiksi ja poistaa sähköisyyttä (koko 10g)
  • Turvenaamion kasvoille (fantastinen hoitavuus käytettynä myös kuiville käsille) kertakäyttöinen 50ml
  • 100% Sheavoin ihon hoitoon, hajusteeton (koko 30ml)
  • Detox – turve saippuan (pieni koko, muoto saattaa vaihdella, minimipaino 35g)

 

Lahja on pakattu kauniisti ja ekologisesti pahvilaatikkoon. Tarkat tuotetiedot ja ohjeet tuotteiden käyttöön löytyy sisältä. Tämä lahjalaatikko mahtuu sisään suurimmasta osasta postiluukkuja, joten voit tilata sen halutessasi myös suoraan lahjansaajalle. Jos tilaat useammalle henkilölle postiluukkukokoisen lahjan, tee silloin jokainen tilaus erikseen. Liitämme miellellämme pakettiin viestisi vastaanottajalle esim. jouluntoivotuksen sinulta. Laita tällöin viestisi sähköpostilla tai tekstiviestillä meille. (info@soapbalsam.fi tai p.044 559 7000) Tilatessasi lahja suoraan vastaanottajalle, laita omat tietosi laskutusosoite-kohtaan ja lahjansaajan osoitetiedot toimitusosoitteen kohdalle (lähetä myös meille sähköpostilla tai tekstiviestillä vastaanottajan puhelinnumero) Jos jostain syystä paketti ei mahdukaan postilaatikkoon, ohjataan se lahjansaajan lähimpään noutopisteeseen hänen omilla tiedoillaan.

 

SB FINLAND EKOLAHJA ALOE VERA + TURVE postilaatikkokoko – EKOLOGISTA KÄSINTEHTYÄ SUOMALAISTA TUORE- / LUONNONKOSMETIIKKAA ARVOSTAVALLE LAHJANSAAJALLE

 

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top