SB FINLAND Ekohoitoaine – täyttöpala

Etusivu/EKOSHAMPOOT JA HOITOAINEET / SB FINLAND/SB FINLAND Ekohoitoaine – täyttöpala

SB FINLAND Ekohoitoaine – täyttöpala

10,90  sis. ALV 24%

SB Finland Ekohoitoaine – täyttöpala on suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Ekologinen ja eettinen valinta, joka toimii! Näillä tuotteilla peset kauniit ja ilmavat hiukset zero waist – periaatteella. Täyttöpala sopii erikseen myytävään matkarasiaan.

Vaihtoehtoina: Ylellinen Ruusupuu, Hellävarainen Aloe vera, Tuuheuttava Laventeli, Lämpimiä kullanhohtoisia hiussävyjä korostava Sitrus-kamomilla ja Vahvistava Yrtti. Valitse haluamasi laatu alasvetovalikosta alta.

Suosittelemme hoitoainepalan säilyttämistä luffa – alustan päällä, jolloin ne säilyvät parhaiten käyttökertojen välillä päästessään kuivumaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

SB FINLAND Ekohoitoainen – täyttöpala – Aromaterapeuttisia eteerisiä öljyjä sisältävät palat puhdistavat ja hoitaen ja auttavat säilyttämään hiukset terveinä ja hyvinvoivina. Tuloksena hoidetut, terveen elivoimaiset hiukset – luonnollisesti. Hoitoainepala tekee shampoopesun jälkeen hiuksista helposti selvitettävät, pehmeät ja poistaa sähköisyyttä. Katso eri laatuvaihtoehdot ja suosituksemme niihin.

 

Aloe vera  = Hellävarainen, miellyttävä raikas tuoksu, soveltuu kaikille hiustyypeille. Hellävarainen hoito, tasapainottava vaikutus.

Ruusupuu = Ylellinen, ihana naisellinen valinta, soveltuu kaikille hiustyypeille. Pesee kauniit ja kiiltävät hiukset.

Laventeli – Rauhoittava, erityisen hyvä ohuille hiuksille. Antaa tuuheutta ja kiiltoa hiuksiin.

Sitrus – kamomilla = Piristävä, energisoiva sitrus yhdistyy rauhoittavaan kamomillaan. Ihana sävyä korostava hoitoaine lämpimän sävyisille hiuksille vaaleasta tummanvaaleaan sekä vaalean punertaville hiuksille.

Yrtti – Hoivaa luonnosta, hauraat hiukset saavat vahvistusta yrttisistä eteerisistä öljyistä. Saat parhaan vaikutuksen SB Finland Yrtti Ekoshampoon kanssa käytettynä. Ihanan maanläheinen aito yrttituoksu.

 

SB FINLAND ALOE VERA EKOHOITOAINE – TÄYTTÖPALA – ZERO WASTE

Aivan ihana hoitoainepala! SB Finland hoitoainepala Aloe vera, hoitaa hiukset hellävaraisesti kauniiksi ja ilmaviksi ja poistaa sähköisyyttä. Hoitavista ja rauhoittavista ominaisuuksista tunnettua aitoa Aloe veraa  sisältävä hoitoaine saa raikkaan tuoksunsa aromaterapeuttisista eteerisistä öljyistä.

SB Finland – ekohoitoaine – hoitoainepala – Aloe vera – tekee hiukset kiiltäviksi ja elinvoimaisiksi hellävaraisesti. Hiukset on helppo selvittää pesun jälkeen. SB Finland ekohoitoainepala sisältää mm. ylellistä jojobaöljyä, kaakaovoita ja pantenolia. Mieto 100% luonnollinen tuoksu on mieto. Sitä voisi kuvailla merellisen sitruunaiseksi. Aloe vera hoitoaineen  tuoksu, on monen mieleen.

Hoitoainepala – Aloe vera on riittoisa ja toimiva pieni “tehopakkaus”. Zero waste – periaatteen mukaisesti pala on pakattuekologisesti paperiin /paperipussiin.

Shampoo- ja hoitoainepaloihin on saatavana erikseen matkarasiat. Setti on kevyt kantaa mukana esim. matkoillla, kylpylässä, viikonloppureissussa jne.

Käyttö:

Pitkät hiukset: Levitä SB Finland palashampoolla juuri pestyihin hiuksiin ”kampaamalla” palalla vettä valuvan märkiä hiuksia, keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Elli liu – uta palaa märkien hiusen päällä tyvestä latvaan päin. Hiero käsin hiuksiin. Anna halutessasi vaikuttaa hetki ja huuhtele.

Lyhyet hiukset: Pyörittele palaa märkien käsien välissä ja levitä käsistä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaaa hetki. Huuhtele.

Hoitoaineen määrää ja vaikutusaikaa voit säädellä hiustesi kunnon mukaan. Käytössä huomaat, mikä on sopiva määrä sinun hiuksillesi. Levittäessä kannattaa keskittyä huonokuntoisiin latvoihin, levittämällä niihin enemmän hoitoainetta, kun taas päälaen hiukset kannattaa käydä hoitoainepalalla läpi nopeammin muutamilla vedoilla.

SB Finland – hoitoainepala – Aloe vera on soveltuu kaikille hiustyypeille, käsitellyille tai käsittelemättömille, kaiken värisille ja pituisille hiuksille.  Aloe vera hoitoainepalassa on sama päänahkaa rauhoittavia ja tasapainottavia ainesosia kuin kuin SB Finland Aloe vera ekoshampoossa. SB Finland hoitoainepala on eettinen ja ekologinen valinta. Valmistus käsityönä Suomessa.

Vinkki! Suosittelemme säilyttämään hoitoainepalaa luffa-alustan päällä tai niin, että pala pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. (Luffa – alustoja myydään erikseen.) Kun säilytät palaa oikein, on hoitoainepala riittoisampi ja kestää käytössä pidempään. Palan riitto n. 1-2 kk riipuen hiusten pituudesta sekä pesuvälistä. Erittäin riittoisa kokoonsa nähden. Tässä on vedettömässä muodossa kaikki mitä hiuksesi tarvitsevat. Vesi tulee suihkustasi, eikä turhia säilöntäaineita tarvita. Näin, et myöskään kanna mukana reissussa “ylimääräistä” vettä + säilöntäainetta. Paloissa on tiivistetyssä muodossa kaikki tarvittava.

Minimipaino 10g

AINESOSAT/INGREDIENTS/INCI: CETEARYL ALCHOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL (AND) BEHENTRIMONIUM METHOSULPHATE, COCO-CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINESIS, PANTHENOL AND WATER, ALOE BARBADENSIS, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS, CORIANDER SATIVUM, CITRUS AURANTIFOLIA *Citral, *Limonene, *Linalool

 

Lisätietoa raaka – aineista:

Cetearyl alcohol: Kasviöljyistä saatava hiuksia pehmentävä aine. (Käytämme vain kasvipohjaista raaka – ainetta)

Theobroma Cacao seed butter: Kaakaopavuista puristettava pehmentävä, ihoa hoitava ja suojaava kasvirasva.

Behentrimonium methosulphate: Kasvipohjainen hellävarainen hoitava ainesosa, auttaa hiusten sähköisyyteen ja takkuihin.

Coco caprylate: kookoksesta johdettu kasvipohjainen hoitava aine, joka antaa hiuksille pehmeyttä luonnollisesti.

Simmondsia Chinensis: Jojobaöljy = Ylellinen luonnonöljy / -vaha, joka on hyvin saman tyyppinen koostumukseltaan ihon oman talin kanssa. Hiuksia ja ihoa hoitava aine.

Aloe Barbadensis: Aloe vera = Aloe vera kasvista saatava ihoa rauhoittava ja hoitava aine.

Panthenol: B-ryhmän vitamiini, auttaa säilyttämään hiusten kosteutta, suojaa hiusta, hoitaa, antaa kiiltoa, ehkäisee hiusten haaroittumista.

Lavandula Angustifolia: Laventelin aromaterapeuttinen eteerinen öljy, jolla tiedetään olevan mm. rauhoittavia ja antiseptisiä vaikutuksia. Sen uskotaan mm. auttavan hiuksia kasvamaan ja pysymään terveinä.

Cymbopogon Schoenanthus: Sitruunaruohon aromaterapeuttinen eteerinen öljy

Coriander sativum: Korianterin aromaterapeuttinen eteerinen öljy

Citrus Aurantifolia: Limen aromaterapeuttinen eteerinen öljy, jolla uskotaan olevan mm. hilsettä ehkäiseviä ja ihoa vahvistavia ominaisuuksia.

*Citral, *Limonene, *Linalool *: Anesosia, jotka esiintyvät luontaisesti eteerisissä öljyissä

SUOMESSA KÄSIN TEHTY EKOHOITOAINE – VEGAANI – ZERO WASTE

 

 

SB FINLAND RUUSUPUU EKOHOITOAINE – TÄYTTÖPALA – ZERO WASTE

Ylellinen SB Finland hoitoainepala Ruusupuu antaa viimeisen silauksen kiiltoa ja elinvoimaa hiuksille, poistaa sähköisyyttä ja auttaa tekemään hiuksista helposti kammattavat. Ylellistä Ruusupuun eteeristä öljyä ja piristävää appelsiiniöljyä sisältävä hoitoaine on ylellinen suomalainen käsintehty ekohoitoaine kaikille hiustyypeille.

SB Finland – ekohoitoaine – hoitoainepala – Ruusupuu jättää hiukset kauniin ilmaviksi, kiiltäviksi ja elinvoimaisiksi. Hiukset on helpompi selvittää pesun jälkeen. SB Finland ekohoitoainepala sisältää mm. ylellistä jojobaöljyä, kaakaovoita ja pantenolia. Mieto 100% luonnollinen tuoksu on samalla sensuellin herkkä, mutta raikas. Erittäin toimiva hoitoainepala ihanalla aromaterapeuttisella tuoksulla.

Hoitoainepala – Ruusupuu on riittoisa ja toimiva pieni “tehopakkaus” ilman vettä. Veden osuus pesun yhteydessä tulee suihkustasi ja säilöntäaineita ei tarvita. Tee ekoteko ja vaihda muovipullossa kulkevat nestemäiset hiusten hoitoaineet hoitoainepalaan.

Käyttö:

Pitkät hiukset: Levitä SB Finland palashampoolla juuri pestyihin hiuksiin ”kampaamalla” / “liu´uttamalla”palalla vettä valuvan märkiä hiuksia, keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Hiero käsin hiuksiin. Huuhtele.

Lyhyet hiukset: Pyörittele palaa märkien käsien välissä ja levitä käsistä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaaa hetki. Huuhtele.

Hoitoaineen määrää ja vaikutusaikaa voit säädellä hiustesi kunnon mukaan. Käytössä huomaat, mikä on sopiva määrä sinun hiuksillesi. Levittäessä kannattaa keskittyä huonokuntoisiin latvoihin, levittämällä niihin enemmän hoitoainetta, kun taas päälaen hiukset kannattaa käydä hoitoainepalalla läpi nopeammin.

Vinkki! Suosittelemme säilyttämään hoitoainepalaa luffa-alustan päällä tai niin, että pala pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. Kun säilytät palaa oikein, on hoitoainepala riittoisampi ja kestää käytössä pidempään. (Luffa – alustoja myydään erikseen. )Palan riitto n. 1-2 kk riipuen hiusten pituudesta sekä pesuvälistä. Erittäin riittoisa kokoonsa nähden. Tässä on vedettömässä muodossa kaikki mitä hiuksesi tarvitsevat. Vesi tulee suihkustasi, eikä turhia säilöntäaineita tarvita.

SB Finland – hoitoainepala – Ruusupuu on soveltuu kaikille hiustyypeille, käsitellyille tai käsittelemättömille, kaiken värisille ja pituisille hiuksille. Ruusupuu hoitoainepalan käyttö autaa selvittämään hiukset helposti pesun jälkeen ja tuo kiiltoa ja elinvoimaa hiuksille luonnollisesti. SB Finland hoitoainepala on eettinen ja ekologinen valinta. Valmistus käsityönä Suomessa.

Minimipaino 10g

AINESOSAT/INGREDIENTS/INCI: CETEARYL ALCHOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL (AND) BEHENTRIMONIUM METHOSULPHATE, COCO-CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINESIS,
PANTHENOL AND WATER, ROSA CENTIFOLIA, CITRUS AYRANTIUMDULCIS PEEL OIL
EXPRESSED *Benzyl benzoate, *Citral, *Geraniol, *Limonene, *Linalool *occure naturally in essential oils,

 

Lisätietoa raaka – aineista:

Cetearyl alcohol: Kasviöljyistä saatava hiuksia pehmentävä aine. (Käytämme vain kasvipohjaista raaka – ainetta)

Theobroma Cacao seed butter: Kaakaopavuista puristettava pehmentävä, ihoa hoitava ja suojaava kasvirasva.

Behentrimonium methosulphate: Kasvipohjainen hellävarainen hoitava ainesosa, auttaa hiusten sähköisyyteen ja takkuihin.

Coco caprylate: kookoksesta johdettu kasvipohjainen hoitava aine, joka antaa hiuksille pehmeyttä luonnollisesti.

Simmondsia Chinensis: Jojobaöljy = Ylellinen luonnonöljy / -vaha, joka on hyvin saman tyyppinen koostumukseltaan ihon oman talin kanssa. Hiuksia ja ihoa hoitava aine.

Panthenol: B-ryhmän vitamiini, auttaa säilyttämään hiusten kosteutta, suojaa hiusta, hoitaa, antaa kiiltoa, ehkäisee hiusten haaroittumista.

Rosa Centifolia: Ruusupuun aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

Citrus Aurantium dulcis peel oil expressed: Appelsiinin aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

*Benzyl benzoate, *Citral, *Geraniol, *Limonene, *Linalool*: Anesosia, jotka esiintyvät luontaisesti eteerisissä öljyissä

 

SUOMESSA KÄSIN TEHTY EKOHOITOAINE – VEGAANI – ZERO WASTE

 

SB FINLAND LAVENTELI EKOHOITOAINE – TÄYTTÖPALA – ZERO WASTE

Tuuheutta ja kiiltoa ohuille ja rasittuneille hiuksille! Hoitoainepala – Laventeli hoitaa ohuet hiukset jättäen ne tuuhean sileiksi ja kiiltäviksi. Mahtava apu myös pörröisten hiusten taltuttamisessa. Eteeristen öljyjen “maaemo” Laventeli näyttää parhaat puolensa tässä palassa. Yhdessä kasvipohjaisten hoitavien ainesosien kanssa se tekee hiukset helposti kammattaviksi ja auttaa säilyttämään ne terveinä ja elinvoimaisina. SB Finland hoitoainepalassa laventelin eteerinen öljy solmii tyynnyttävän liiton vaniljauutteen kanssa pyöristäen kukkaisen yrttiseen taipuvan laventelin tuoksun lempeän miellyttäväksi.

SB Finland – ekohoitoaine – hoitoainepala – Laventeli – hoivaa ja tekee hiukset pesun jälkeen helposti kammattaviksi. Sen sisältämä laventelin eteerinen öljy on tunnettu rauhoittavista ja tasapainottavista ominaisuuksistaan, sekä suotuisista vaikutuksistaan hiusten kasvuun. Hellävaraisen hoitoainekäsittelyn jälkeen hiuksesi luonnollinen kiilto tulee hienosti esiin ja hiukset on helppo selvittää pesun jälkeen. SB Finland ekohoitoainepala sisältää mm. ylellistä jojobaöljyä, kaakaovoita ja pantenolia.

Suosittelemme käyttämään Laventeli eko – hoitoainepalaa yhdessä SB Finland  Laventeli ekoshampoon kanssa parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Pian saat nauttia ilmavista, terveistä sileän kauniista hiuksista. SB Finland Laventeli ekoshampoo ja – hoitoaine yhdistelmä on kokeilemisen arvoinen jos kärsit päänahan ongelmista ja katkeilevista ohenevista tai pörrröisistä hiuksista.

Hoitoainepala – Laventeli – on riittoisa ja toimiva pieni “tehopakkaus” joka on parhaimmillaan jatkuvassa käytössä , mutta myös kevyt kantaa mukana esim. matkoillla, kylpylässä jne.

Käyttö:

Pitkät hiukset: Pese hiukset SB Finland ekoshampoolla / palashampoolla. Pesun jälkeen älä kuivaa hiuksia pyyhekuiviksi vaan ota hoitoainepala käteesi ja käy vettä valuvan märät hiukset palalla läpi vetämällä palaa hiusten pinnalla ylhäältä alas keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Hiero ja levitä käsin hiuksiin. Anna vaikuttaa hetki. Huuhtele.

Lyhyet hiukset: Pyörittele palaa märkien käsien välissä ja levitä käsistä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaaa hetki. Huuhtele.

Hoitoaineen määrää ja vaikutusaikaa voit säädellä hiusten kunnon mukaan. Käytössä huomaat, mikä on sopiva määrä sinun hiuksillesi. Levittäessä kannattaa keskittyä huonokuntoisiin latvoihin, levittämällä niihin enemmän hoitoainetta, kun taas päälaen hiukset kannattaa käydä hoitoainepalalla läpi nopeammin muutamilla vedoilla.

Vinkki! Suosittelemme säilyttämään hoitoainepalaa luffa-alustan päällä tai niin, että pala pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. Kun säilytät palaa oikein, on hoitoainepala riittoisampi ja kestää käytössä pidempään. Palan riitto n. 1-2 kk riipuen hiusten pituudesta sekä pesuvälistä. Erittäin riittoisa kokoonsa nähden. Tässä on vedettömässä muodossa kaikki mitä hiuksesi tarvitsevat. Vesi tulee suihkustasi, eikä turhia säilöntäaineita tarvita.

SB Finland – hoitoainepala – Laventeli soveltuu kaikille hiuksille, mutta on erityisen hyödyllinen pörröisten ohenevien, rasittuneiden ja katkeilevien hiusten hoidossa. Eko – Hoitoainepala – Laventeli soveltuu yhtä hyvin käsitellyille kuin käsittelemättömillekin hiuksille. SB Finland hoitoainepala on eettinen ja ekologinen valinta. Valmistus käsityönä Suomessa.

Minimipaino 10g

AINESOSAT/INGREDIENTS/INCI: CETEARYL ALCHOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL (AND) BEHENTRIMONIUM METHOSULPHATE, COCO-CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINESIS,
PANTHENOL AND WATER, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA. HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL,
VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL OR AROMA, *Coumarin, *Geraniol,
*Limonene, *Linalool

 

Lisätietoa raaka – aineista:

Cetearyl alcohol: Kasviöljyistä saatava hiuksia pehmentävä aine. (Käytämme vain kasvipohjaista raaka – ainetta)

Theobroma Cacao seed butter: Kaakaopavuista puristettava pehmentävä, ihoa hoitava ja suojaava kasvirasva.

Behentrimonium methosulphate: Kasvipohjainen hellävarainen hoitava ainesosa, auttaa hiusten sähköisyyteen ja takkuihin.

Coco caprylate: kookoksesta johdettu kasvipohjainen hoitava aine, joka antaa hiuksille pehmeyttä luonnollisesti.

Simmondsia Chinensis: Jojobaöljy = Ylellinen luonnonöljy / -vaha, joka on hyvin saman tyyppinen koostumukseltaan ihon oman talin kanssa. Hiuksia ja ihoa hoitava aine.

Panthenol: B-ryhmän vitamiini, auttaa säilyttämään hiusten kosteutta, suojaa hiusta, hoitaa, antaa kiiltoa, ehkäisee hiusten haaroittumista.

Lavandula Angustifolia: Laventelin aromaterapeuttinen eteerinen öljy, rauhoittava 100%:nen eteerinen öljy, joka auttaa hiuksia kasvamaan ja pysymään terveinä sekä tasapainottaa hiuspohjaa.

Helianthus annuus seed oil, planifolia fruit extract, tocopherol or aroma: Vaniljauute

*Coumarin, *Geraniol,*Limonene, *Linalool *: *Ainesosia, jotka esiintyvät luontaisesti eteerisissä öljyissä

 

SUOMESSA KÄSIN TEHTY EKOHOITOAINE – VEGAANI  – ZERO WASTE

 

 

SB FINLAND YRTTI EKOHOITOAINE – TÄYTTÖPALA – ZERO WASTE

SB Finland hoitoainepala – Yrtti vahvistaa ohuita ja ohenevia hiuksia luonnollisesti. Kasvipohjainen ekohoitoainepala hiuksille – ei muovipullojätettä. Tekee hiukset helposti kammattaviksi. SB Finland Yrtti hoitoainepalassa on yrttinen tuoksu 100% eteerisistä öljyistä.

SB Finland – ekohoitoaine – hoitoainepala – Yrtti – hoivaa ja tekee hiukset pesun jälkeen helposti kammattaviksi. Sen sisältämä rosmariiniöljy on tunnettu hiuksia vahvistavista ominaisuuksistaan, sekä suotuisista vaikutuksistaan hiusten kasvuun. SB Finland ekohoitoainepala sisältää mm. ylellistä jojobaöljyä, kaakaovoita ja pantenolia.

Suosittelemme käyttämään Yrtti eko – hoitoainepalaa yhdessä SB Finland  Yrtti ekoshampoon kanssa parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Hoitoainepala – Yrtti – on riittoisa ja toimiva pieni “tehopakkaus” joka on parhaimmillaan jatkuvassa käytössä, mutta myös kevyt kantaa mukana esim. matkoillla, kylpylässä, viikonloppureissussa jne.Tee ekoteko ja vaihda muovipullossa kulkevat nestemäiset hiusten hoitoaineet hoitoainepalaan. Matkarasioita on saatavilla erikseen.

Käyttö:

Pitkät hiukset: Pese hiukset SB Finland ekoshampoolla / palashampoolla. Pesun jälkeen älä kuivaa hiuksia pyyhekuiviksi vaan ota hoitoainepala käteesi ja käy vettä valuvan märät hiukset palalla läpi vetämällä palaa hiusten pinnalla ylhäältä alas keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Hiero ja levitä käsin hiuksiin. Anna vaikuttaa hetki. Huuhtele.

Lyhyet hiukset: Pyörittele palaa märkien käsien välissä ja levitä käsistä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaaa hetki. Huuhtele.

Hoitoaineen määrää ja vaikutusaikaa voit säädellä hiusten kunnon mukaan. Käytössä huomaat, mikä on sopiva määrä sinun hiuksillesi. Levittäessä kannattaa keskittyä huonokuntoisiin latvoihin, levittämällä niihin enemmän hoitoainetta, kun taas päälaen hiukset kannattaa käydä hoitoainepalalla läpi nopeammin muutamilla vedoilla.

Vinkki! Suosittelemme säilyttämään hoitoainepalaa luffa-alustan päällä tai niin, että pala pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. Kun säilytät palaa oikein, on hoitoainepala riittoisampi ja kestää käytössä pidempään. Palan riitto n. 1-2 kk riipuen hiusten pituudesta sekä pesuvälistä. Erittäin riittoisa kokoonsa nähden. Tässä on vedettömässä muodossa kaikki mitä hiuksesi tarvitsevat. Vesi tulee suihkustasi, eikä turhia säilöntäaineita tarvita.

SB Finland – hoitoainepala – Yrtti soveltuu kaikille hiuksille, mutta on erityisen hyödyllinen ohuiden, ohenevien, rasittuneiden ja katkeilevien hiusten hoidossa. Eko – Hoitoainepala – Yrtti soveltuu yhtä hyvin käsitellyille kuin käsittelemättömillekin hiuksille. SB Finland hoitoainepala on eettinen ja ekologinen valinta. Valmistus käsityönä Suomessa.

Minimipaino 10g

AINESOSAT/INGREDIENTS/INCI:CETEARYL ALCHOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL (AND) BEHENTRIMONIUM METHOSULPHATE, COCO-CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINESIS, PANTHENOL AND WATER, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, THYMUS VULGARIS *Linalool

 

Lisätietoa raaka – aineista:

Cetearyl alcohol: Kasviöljyistä saatava hiuksia pehmentävä aine. (Käytämme vain kasvipohjaista raaka – ainetta)

Theobroma Cacao seed butter: Kaakaopavuista puristettava pehmentävä, ihoa hoitava ja suojaava kasvirasva.

Behentrimonium methosulphate: Kasvipohjainen hellävarainen hoitava ainesosa, auttaa hiusten sähköisyyteen ja takkuihin.

Coco caprylate: kookoksesta johdettu kasvipohjainen hoitava aine, joka antaa hiuksille pehmeyttä luonnollisesti.

Simmondsia Chinensis: Jojobaöljy = Ylellinen luonnonöljy / -vaha, joka on hyvin saman tyyppinen koostumukseltaan ihon oman talin kanssa. Hiuksia ja ihoa hoitava aine.

Panthenol: B-ryhmän vitamiini, auttaa säilyttämään hiusten kosteutta, suojaa hiusta, hoitaa, antaa kiiltoa, ehkäisee hiusten haaroittumista.

Rosmarinus Officinalis Leaf Oil: Rosrmariinin aromaterapeuttinen eteerinen öljy, 100%:nen eteerinen öljy, joka vahvistaa hiuksia ja on hyödyllinen ohuiden ja ohenevien hiusten hoidossa.

Thymus Vulgaris: Timjamin 100% aromaterapeuttinen eteerinen öljy, joka sopii erinomaisesti hiusten hoitoon. Estää mm. hiuksia rasvoittumasta

*Linalool *: *Ainesosa, jota esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä

 

SUOMESSA KÄSIN TEHTY EKOHOITOAINE – VEGAANI –ZERO WASTE

 

 

SB Finland – ekoshampoo Sitrus – kamomilla pesee hiuksesi upeiksi ilman ns. kovia sulfaatteja. Kookoksesta johdetut biohajoavat ainesosat puhdistavavat hiuksesi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Kaakaovoi ja eteeriset öljyt tuovat hoitavuutta. Kamomillaöljy on tunnettu monista upeista ominaisuuksistaan mm. tulehdusten ehkäisijänä se hoivaa pestessä päänahkaasi. Hiuksiin sen tiedetään vaikuttavan vaaleita kullanhohtoisia värisävyjä korostavana tehden hiuksista pehmeät ja kimmoisat. Pehmeä kamomillan tuoksu piristyy ihanaksi raikkaudeksi kietoutuessaan sitruksisiin eteerisiin sitruunan, greipin ja appelsiinin eteerisiin öljyihin.

Käyttö: Kastele hiukset lämpimällä vedellä. Hiero shampoopalaa pyörivin liikkein päänahkaan ja hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele. Käsittele hiukset halutessasi SB Finland hoitoainepalalla.

Biohajoava palashampoo on ekologinen ja eettinen valinta. Shampoo valmistetaan käsityönä Suomessa. Palashampoo ei jätä jälkeensä muovipullojätettä. On ekoteko vaihtaa nesteshampoo palamuotoiseen. SB Finland – ekoshampoo – Sitrus – kamomilla on erinomainen valinta vaaleista tummanvaaleille lämminsävyisille hiuksille. Korosta vaikutusta ja anna hiuksillesi lisää kiiltoa ja käyttämällä SB Finland Sitrus – kamomilla hoitoainepalaa pesun jälkeen.

 

SB FINLAND SITRUS – KAMOMILLA EKOHOITOAINE – TÄYTTÖPALA – ZERO WASTE

Hoitoa hunajaisille kultakutreille! Hoitoainepala – Sitrus – kamomilla hoitaa ja korostaa lämpimiä vaaleahkoja hiussävyjä tummanvaaleista hunajanavaaleisiin. Raikkaiden sitrusöljyjen ja yrttisen balsamisen kamomillan liitto yhdessä kasveista saatavien hiuksia hoivaavien ainesosien kanssa tekee tästä ekohoitoainepalasta ainutlaatuisen hiuksillesi.

SB Finland – ekohoitoaine – hoitoainepala – Sitrus – kamomilla – hoitaa ja ravitsee hiuksiasi. Sen sisältämä kamomillaöljy korostaa lämpimiä vaaleahkoja hiussävyjä tummanvaaleista hunjanavaaleisiin ja saa hiuksesi näyttämään säihkyvän elinvoimaisilta. Hellävaraisen hoitoainekäsittelyn jälkeen hiukset on helppo selvittää pesun jälkeen. SB Finland ekohoitoainepala sisältää mm. ylellistä jojobaöljyä, kaakaovoita ja pantenolia. Mieto 100% luonnollinen tuoksu on mieto. Raikkaat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sitruuna, greippi ja appelsiini yhdistyvät rauhoittavaan lämpimän yrttiseen roomalaiseen kamomillaan. Piristävät eteeriset sitrusöljyt yhdessä antibakteerisista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnetun roomalaisen kamomillan kanssa tekevät SB Finland hoitoainepalasta erityisen. Sitrus – kamomilla hoitoainepala on parhaimmillaan käytettynä yhdessä SB Finland Sitrus – kamomilla palashampoon kanssa. Huomaa vaikutus hiuksissasi. Tuloksena on ilmavat, kauniit ja terveet hiukset.

Hoitoainepala – Sitrus – kamomilla – on riittoisa ja toimiva pieni “tehopakkaus” joka on parhaimmillaan jatkuvassa käytössä, mutta myös kevyt kantaa mukana esim. matkoillla, kylpylässä, viikonloppureissussa jne. Se on pakattu valmiiksi helposti mukana kulkevaan rasiaan. Hoitoainepala ei jätä jälkeensä muovipullojätettä. Rasian koko on n. 5 cm x 2 cm. Tee ekoteko ja vaihda muovipullossa kulkevat nestemäiset hiusten hoitoaineet hoitoainepalaan.

Käyttö:

Pitkät hiukset: Pese hiukset SB Finland ekoshampoolla / palashampoolla. Pesun jälkeen älä kuivaa hiuksia pyyhekuiviksi vaan ota hoitoainepala – Sitrus – kamomilla käteesi ja käy vettä valuvan märät hiukse palalla läpi vetämällä palaa hiusten pinnalla ylhäältä alas keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Hiero ja levitä käsin hiuksiin. Huuhtele.

Lyhyet hiukset: Pyörittele palaa märkien käsien välissä ja levitä käsistä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaaa hetki. Huuhtele.

Hoitoaineen määrää ja vaikutusaikaa voit säädellä hiustesi kunnon mukaan. Käytössä huomaat, mikä on sopiva määrä sinun hiuksillesi. Levittäessä kannattaa keskittyä huonokuntoisiin latvoihin, levittämällä niihin enemmän hoitoainetta, kun taas päälaen hiukset kannattaa käydä hoitoainepalalla läpi nopeammin muutamilla vedoilla.

Vinkki! Suosittelemme säilyttämään hoitoainepalaa luffa-alustan päällä tai niin, että pala pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. (Luffa – alustoja myydään erikseen.) Kun säilytät palaa oikein, on hoitoainepala riittoisampi ja kestää käytössä pidempään. Palan riitto n. 1-2 kk riipuen hiusten pituudesta sekä pesuvälistä. Erittäin riittoisa kokoonsa nähden. Tässä on vedettömässä muodossa kaikki mitä hiuksesi tarvitsevat. Vesi tulee suihkustasi, eikä turhia säilöntäaineita tarvita.

SB Finland – hoitoainepala – Sitrus – kamomilla – soveltuu parhaiten lämpimän sävyisille vaaleahkoille hiuksille. Hoitoainepalaa voi toki käyttää tummemmillekin hiuksille, mutta tällöin on hyvä tiedostaa, että roomalaisen kamomillaöljyllä saattaa olla pitkäaikaisessa käytössä hiusta vaalentava vaikutus. Hoitoainepala Sitrus – kamomilla soveltuu käsitellyille kuin käsittelemättömillekin hiuksille.  Sitrus – kamomilla hoitoainepalassa on samoja päänahkaa rauhoittavia ainesosia kuin kuin SB Finland Sitrus – kamomilla ekoshampoossa. SB Finland hoitoainepala on eettinen ja ekologinen valinta. Valmistus käsityönä Suomessa.

Minimipaino 10g

AINESOSAT/INGREDIENTS/INCI: CETEARYL ALCHOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL (AND) BEHENTRIMONIUM METHOSULPHATE, COCO-CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINESIS, PANTHENOL AND WATER, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, SITRUS MEDICA LIMONUM, SITRUS PARADISI, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED *Citral, *Linalool

 

Lisätietoa raaka – aineista:

Cetearyl alcohol: Kasviöljyistä saatava hiuksia pehmentävä aine. (Käytämme vain kasvipohjaista raaka – ainetta)

Theobroma Cacao seed butter: Kaakaopavuista puristettava pehmentävä, ihoa hoitava ja suojaava kasvirasva.

Behentrimonium methosulphate: Kasvipohjainen hellävarainen hoitava ainesosa, auttaa hiusten sähköisyyteen ja takkuihin.

Coco caprylate: kookoksesta johdettu kasvipohjainen hoitava aine, joka antaa hiuksille pehmeyttä luonnollisesti.

Simmondsia Chinensis: Jojobaöljy = Ylellinen luonnonöljy / -vaha, joka on hyvin saman tyyppinen koostumukseltaan ihon oman talin kanssa. Hiuksia ja ihoa hoitava aine.

Panthenol: B-ryhmän vitamiini, auttaa säilyttämään hiusten kosteutta, suojaa hiusta, hoitaa, antaa kiiltoa, ehkäisee hiusten haaroittumista.

Anthemis Nobilis flower oil: Kamomillan aromaterapeuttinen eteerinen öljy, jolla tiedetään olevan mm. rauhoittavia ja antiseptisiä vaikutuksia. Saattaa vaalentaa hiussävyä ja korostaa lämpimiä hiussävyjä.

Sitrus Medica Limonum: Sitruunan aromaterapeuttinen eteerinen öljy, joka auttaa tuomaan kiiltoa hiuksiin ja taistelemaan hilsettä vastaan.

Sitrus Paradisi: Greipin aromaterapeuttinen eteerinen öljy, energisoiva ja stimuloiva antioksidanttipitoinen öljy, jossa ihanan raikas tuoksu.

Citrus Aurantium Dulcis peel oil: Appelsiinin aromaterapeuttinen eteerinen öljy, jolla uskotaan olevan mm virkistävä ja mielialaa kohottava vaikutus.

*Citral, *Linalool *: *Ainesosia, jotka esiintyvät luontaisesti eteerisissä öljyissä

 

SUOMESSA KÄSIN TEHTY EKOHOITOAINE – VEGAANI – SOVELTUU CURLY GIRL – METODIIN – ZERO WASTE

Lisätiedot

LAATU

ALOE VERA, RUUSUPUU, LAVENTELI, SITRUS – KAMOMILLA, YRTTI

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top