PYYKKIETIKKA

PYYKKIETIKKA

18,90  sis. ALV 24%

Soap & Balsamin pyykkietikka on- 100% luonnollinen valinta raikkaaseen hyvän mielen pyykkihuoltoon. Pyykkietikka poistaa hajuja ja raikastaa pyykin sekä kirkastaa värejä. Erinomainen urheiluvaatteisiin, mutta myös lakanoihin, pyyhkeisiin ja muihin vaatteisiin. Esimerkiksi urheiluvaatteisiin pinttynyt tuoksu, joka ei lähde tavallisessa pesussa, lähtee takuuvarmasti, kun lisäät pyykkietikkaa pyykkikoneen huuhteluainelokeroon. Tekstiilit ja vaatteet raikastuvat kertaheitolla. Merellinen tuoksu eteerisistä öljyistä sisältää limen, sitruunaruohon ja laventelin eteerisiä öljyjä.

Pestyihin tekstiileihin ei jää voimakasta “parfyymin” tuoksua – vain kevyt merellisen sateen raikas “henkäys”. Soap & Balsamin eteerisistä öljystä valmistettu tuoksusekoitus on saanutkin nimekseen “sateen raikas” ja sen tämä tuoksu lunastaa. Ihana puhtaan raikas hieman merellinen tuoksu, jossa mukana limen, sitruunaruohon ja korianterin eteerisiä öljyjä.

Kuvaus

SB pyykkietikka valmistetaan alusta asti käsityönä omalla pajallamme Helsingin Puistolassa. Pyykkietikka on helppo annostella kätevästä pumppupullosta. Kaunis pullo on ilo pitää esillä kodinhoito- ja kylpyhuoneessa.

Käyttö: Lisää pesukoneen huuhteluainelokeroon 3-4 painallusta pyykkietikkaa. Halutessasi enemmän tuoksua ja tehoa, tuplaa määrä.

Valmistaja: Soap & Balsam SB

Pyykkietikka valmistetaan omalla pajallamme Puistolassa käsityönä. Se on 100% luonnollinen, etikasta, eteerisistä öljyistä ja vedestä valmistettu toimiva ihanuus, joka tuo pyykinpesuun ripauksen luksusta.

Pullon koko 500ml

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top