PELLAVA LAUDELIINA – METSÄ

PELLAVA LAUDELIINA – METSÄ

16,90  sis. ALV 24%

Upea laadukas suomalainen pellava laudeliina on valmistettu pehmeästä 100%:sta pellavasta. Koko 60 x 44cm. Väri: valkoinen / harmaa. Suomalainen laadukas laudeliina on ilo silmälle ja saunojille. Ihanaa tuntua unohtamatta. Antibakteerinen pellava laudeliina vain paranee käytössä.

Kuvaus

Metsä – niminen laudeliina on kuvioitu Tong Renin suunnittelemalla graafisen yksinkertaisella kuosilla, jonka innoittajna ovat toimineet metsist poimitut muodot. Kuvio toistuukääntöpuolella vastakkaisen värisenä. Eläväpintainen pellava laudeliina on laadukas pitkäikäinen kodin tekstiili. Sopii monenlaiseen saunaan ja makuun. Takuulla mieluinen lahja saunojalle ja kodin laadukkaita käyttötekstiilejä arvostavalle. Kudottu Lapuan Kankureiden omalla kutomlla Pohjanmaalla.

Vinkki! Ihana lahja saunomista rakastavalle joka yksinään tai yhdessä esim. SB saippuan, Epsom saunasuolan ja / tai turvenaamion kanssa. Tuotteet saat meiltä myös kauniisti ja laadukkaasti lahjaksi pakattuna, lisäämällä ostoskoriin tuotteen “Lahjapaketointi – Onnea” tai “Lahjapaketointi – Jouluiloa.

 

Valmistaja: Lapuan Kankurit

Kuva: Lapuan Kankurit Oy

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top