LAHJAPAKETOINTI – ONNEA

2,00  sis. ALV 24%

Lisää tästä nettikaupastamme tilaamaasi tuotteeseen tai useamman tuotteen kokonaisuuteen lahjapaketointi. Riippuen tuotteesta / tuotteista valitsemme niihin parhaiten sopivan lahjapaketoinnin, joka on ensisijaisesti tyylikäs ja ekologinen pahvinen lahjalaatikko tai lahjaan ostamiesi tuotteiden yhteiskoosta ja muodosta riippuen paperinen lahjapussi. Käytämme paketoinnissa kauniita nauhoja, silkkipaperia ja puukuitupehmustetta

Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Lisää halutesasi kortti omalla viestilläsi. Me kirjoitamme sen käsin puolestasi ja lisäämme pakettiin. Vinkki! Voit tilata lahjan lähetettäväksi myös suoraan lahjan saajan postiosoitteeseen. Ruksaa silloin kassalla toimitus eri osoitteeseen ja lisää sinne vastaanottajan tiedot.

Kun ruksitat * lisää kortti – kohdan, ilmestyy alle kenttä, johon voit kirjoittaa viestisi korttiin, mutta myös antaa toiveita meille paketonnista

Jos tilaat monta lahjaa eri lahjan saajille suoraan lahjan saajien osoitteisiin, tee jokainen tilaus erikseen.  Lisää ostoskoriin niin, monta lahjapakettia, kuin haluat meidän paketoivan.

Huom! Emme myy pelkkiä lahjapaketteja, vaan ainoastaan verkkokaupastamme ostettuihin tuotteisiin voit lisätä paketointipalvelun.

Lisätiedot

Laatu

ALOE VERA, RUUSUPUU, LAVENTELI, SITRUS, YRTTI

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top