Kortti – haluamallasi viestillä

Kortti – haluamallasi viestillä

0,99  sis. ALV 24%

Lisää nettikaupastamme tilaamaasi lahjaan kortti. Me käsin kirjoitamme korttiin haluamasi viestin ja lisäämme mukaan pakettiin.

Laita haluamasi viesti sähköpostilla tai tekstiviestitse (info@soapbalsam.fi / p. 044 559 7000)

 

 

Kuvaus

Osta kortti nettikaupasta tilaamaasi lahjaan ja kirjoita se itse tai tilaa lahja suoraan lahjansaajalle ja kirjoitamme puolestasi viestin korttiin mukaan.

Myös jos olet tilaamassa tuotteistamme itse koostamaasi lahjaa suoraan lahjansaajalle, voit tästä ostaa kortin mukaan ja laittaa meille viestiä mitä haluat korttiin kirjoitettavan.  Me pakkaamme lahjan kauniiksi postipaketiksi ja varustamme kortilla, josssa oma viestisi lahjan saajalle.

Ensisijaisesti pakkaamme aina, kun mahdollista tuotteet mahdollisimman litteästi, niin, että ne voidaan lähettää pienpakettina suoraan saajan postilaatikkoon. Suoraan postilaatikosta sisään mahtuvia tuotteita ovat saippuat, Ekoshampoot ja hoitoainepalat, deovoiteet, Piparminttu jalkabalsami, saunasuola (pieni paketti), kylpypommit, turvenaamio, huulibalsami, luffa – alusta, piei Sheavoi jne.

Voit aina olla yhteydessä tilauksesi liittyvissä asioissa sähköpostiimme info@soapbalsam.fi tai puhelimitse 044 559 7000.

Asiakkaiden tuotearviot

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arviot

Tällä tuotteella ei ole vielä arvioita.

Vain kirjautuneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

Go to Top