Lahja unisex

Etusivu/YRITYSLAHJAT/Lahja unisex
 • METSÄ LUONNONSAIPPUA METSÄ LUONNNSAIPPUA

  METSÄ LUONNONSAIPPUA

  8,90  sis. ALV 24%
  Pala metsää käsin kosketeltavissa... Metsä luonnonsaippua on suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa parhaimmmillaan. Ylelliset metsäiset eteeriset öljyt hivelevät aisteja ja iho puhdistuu hellävaraisesti. Kuvittele suihkuhetki kuin kylpy tunturipurossa metsän siimeksessä.  Tämä pesu jättää jälkeensä puhdistuneen raikkaan olon.  Metsä luonnonsaippua puhdistaa kehon hellävaraisesti ja sen sisältämä luonnollinen glyseriini auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Ihana 100% luonnollinen jouluun sopiva havupuiden tuoksusekoitus eteerisistä öljyistä.
 • Lämmittävä neilikka kietoutuu aurinkoisen appelsiinin piristävään syleilyyn. Raikkaan mausteinen saippua sisältää tuoretta banaania! Ihana saippua valloittavalla aromaterapiatuoksuilla - lämmittäviin, kehon ja mielen herätteleviin suihkuhetkiin.
 • PELLAVA KÄSIPYYHE – USVA

  17,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas käsipyyhe 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava käsipyyhe -USVA on valmistettu aivan ihanasta pyyhemateriaalista.  Tämä pellava käsipyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja on reilun koinen 70 x 48cm. Todella ylellinen pehmeä pellava kestää hyvin käyttöä. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Näin se vain on. Väri: Pellava-harmaa.
 • Pellavapyyhe - USVA

  PELLAVAPYYHE – USVA

  62,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas Pellavapyyhe - Usva on 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava on aivan mahtava pyyhemateriaali. Tämä pellavapyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja mikä parasta on aivan ihanan ylellisen jättikoinen 95 x 180cm. Todella ylellinen jättipyyhe kestävää pehmeää pellavaa. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Väri: Pellava-harmaa.
 • SB Finland ekolahja - suihkusetti palat - on tarpeellinen, mutta ylellinen lahja ekologisia arvoja ja suomalaista käsityötä sekä luonnonkosmetiikkaa arvostavalle. Palamuotoon omalla pajalla Puistolassa käsityönä valmistetut Ekoshampoo, Ekohoitoaine sekä suihkusaippua eivät jätä muovipullojätettä jälkeensä. Pakkauksesssa aina käyttöohjeet ja tuotetiedot mukana. Lahja, joka tutustuttaa hemmotteleviin ja ekologisiin palatuotteisiin kertoo myös antajastaan. Ihana kuluva hemmottelulahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Lahja mahtuu kokonsa puolesta suurimmasta osasta postiluukkuja sisään ja silloin saat sen postilaatikkoosi tai halutessasi suoraan lahjan saajan postiluukkuun. Mahdollisuus lisätä lahjaan kortti omalla viestillä. Tutustu viiteen eri comboon alasvetovalikosta alta ja valitse sopivin. Vaihtoehtoina: Ruusu, Aloe vera, Laventeli, Sitrus ja Yrtti.
Go to Top