• Nappaa tästä mukaan postilaatikkokoon lahjatilaukseen postituspalvelu, kun tilaat monta samaa pakettia eri osoitteisiin. Lähetämme lahjapaketit postin pikkupakettina vastaanottajan postilaatikkoon. Usean paketin tilauksissa hoidamme mielellämme postituslistan tietojen syöttämisen puolestasi (3 € / toimitusosoite + toimitusmaksu 4,90€ / paketti, Valitse tätä tuotetta ostoskoriin sama määrä kuin toimitettavia paketteja miinus 1kpl  ja maksa ostoksesi. Lähetä meille vastaanottajien yhteystiedoilla ja puhelinnumeroilla varustettu postituslista osoitteeseen info@soapbalsam.fi Huom! Varaudu normaalia pidempään toimitusaikaan usean paketin tilauksissa. Jos teemme tuotteet tilauksesta, toivoisimme, että teet tilauksen vähintään kaksi kuukautta, ennen toivottua lähetysajankohtaa. (Erityisesti joulun ajan tilauksissa emme voi taata toimitusvarmuutta isoissa tilauksissa, joita ei ole tehty hyvissä ajoin.) Ethän epäröi olla yhteydessä info@soapbalsam.fi / p. 044 559 7000  ja kerro tarpeesi lahjaostoissa. Autamme parhaamme mukaan. Teemme paketteja myös Teidän logollanne varustettuna, kun tilausmäärä ylittää 50kpl. Saat halutessasi lahjan mukaan kortin omalla viestilläsi jonka kirjoitamme korttiin käsin puolestasi.
 • Lahjatilaus 5:lle hengelle lahjansaajien omiin postilaatikkoihin toimitettuna. (Lähetäthän vastaanottajen nimet, osoitteet ja puhelinnumerot sähköpostiimme erikseen info@soapbalsam.fi jos, et ole vielä lähettänyt.)  Kerrothan myös jos haluat, että lisätään pakettiin viesti / toivotus vastaanottajalle. Liitämme mukaan Sinun viestisi korttiin käsin kirjoitetuna. (Lisää mukaan vielä kassalla toimitusmaksu 4,90€, että pääset eteenpäin.) Tilais sisältää lahjapakettien toimitukset viiteen eri osoitteeseen postin pikkupakettina, joka toimitetaan vastaanottajan postilaatikkoon.
 • Helsinki matkamuistosaippua Helsinki -matkamuistosaippua

  HELSINKI MATKAMUISTOSAIPPUA

  11,90  sis. ALV 24%
  Helsinki - matkamuistosaippua on ihana lahja ja Suomi - tuliainen esim. ulkomaille vietäväksi. Helsinki - kääreen sisältä löytyy suosittu SB Aloe-vera merisuolasaippua.  Helsinki matkamuistosaippua on pakattu kansainvälisesti palkitun suomalaisen graafikon Elina Saarikosken kuvittamaan pakkaukseen. Laadukas lahja kenelle tahansa suomalaista käyttötavaraa arvostavalle. Laadukas Helsingissä käsityönä valmistettu SB Luonnonsaippua tuoksuu merelliselle.
 • Ihana tapa muistaa opettajia, päiväkodin aikuisia, kollegoja, asiakkaita tai ystäviä. Kuluva käytännöllinen, mutta ylellinen lahja ilahduttaa. Suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa.
  Kiitos - tarralla varustettu ekologinen pakkaus on valmis ojennettavaksi lahjan saajalle. Ihana lahja, joka kertoo tarinaa myös antajastaan.
  Kuin  pala metsää käsin kosketeltavissa... Metsä luonnonsaippua on suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa parhaimmmillaan. Ylelliset metsäiset eteeriset öljyt hivelevät aisteja ja iho puhdistuu hellävaraisesti.
  Kuvittele suihkuhetki kuin kylpy tunturipurossa metsän siimeksessä.  Tämä pesu jättää jälkeensä puhdistuneen raikkaan olon.  Metsä luonnonsaippua puhdistaa kehon hellävaraisesti ja sen sisältämä luonnollinen glyseriini auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Ihana 100% luonnollinen mieto havupuiden tuoksusekoitus eteerisistä öljyistä. Pakkauksen kääntöpuolelta löytyy tuotetiedot.
  Huom! Tämä hieman ohuempi kuin normaali Metsä - saippua, minimipaino 60g
 • Loppuunmyyty
  METSÄ LUONNONSAIPPUA
  Ihana tapa muistaa opettajia, päiväkodin aikuisia, kollegoja, asiakkaita tai ystäviä. Kuluva käytännöllinen, mutta ylellinen lahja ilahduttaa. Suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa.
  Kiitos - tarralla varustettu ekologinen pakkaus on valmis ojennettavaksi lahjan saajalle. Ihana lahja, joka kertoo tarinaa myös antajastaan.
  Kuin  pala metsää käsin kosketeltavissa... Metsä luonnonsaippua on suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa parhaimmmillaan. Ylelliset metsäiset eteeriset öljyt hivelevät aisteja ja iho puhdistuu hellävaraisesti.
  Kuvittele suihkuhetki kuin kylpy tunturipurossa metsän siimeksessä.  Tämä pesu jättää jälkeensä puhdistuneen raikkaan olon.  Metsä luonnonsaippua puhdistaa kehon hellävaraisesti ja sen sisältämä luonnollinen glyseriini auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Ihana 100% luonnollinen mieto havupuiden tuoksusekoitus eteerisistä öljyistä. Pakkauksen kääntöpuolelta löytyy tuotetiedot.
 • Lisää nettikaupastamme tilaamaasi tuotteeseen / lahjaan kortti. Me käsin kirjoitamme korttiin haluamasi viestin ja lisäämme mukaan pakettiin. Voit tilata lahjan suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Täytä tällöin kassalla omat tietosi laskutusoite - kohtaan ja vastaanottajan tiedot toimitusosoite- kohtaan. Mikä ihana tapa, yllättää ystävä tai läheinen, suoraan hänen postilaatikkoonsa lähetetyllä saippualla, joka on omalla tervehdykselläsi varustettu. (Suoraan postiluukusta sisään mahtuvia tuotteita ovat mm. saippuat, pyöreät ekopalashampoot, luffa -alustat, käsipyyhkeet, pienet sheavoit ja turvenaamio) Pakkaamme tuotteet aina kauniisti, vaikka et ostaisikaan erikseen lahjapaketointia tilaukseen.
 • LAHJAPAKETOINTI – ONNEA

  2,00  sis. ALV 24%
  Lisää tästä nettikaupastamme tilaamaasi tuotteeseen tai useamman tuotteen kokonaisuuteen lahjapaketointi. Riippuen tuotteesta / tuotteista valitsemme niihin parhaiten sopivan lahjapaketoinnin, joka on ensisijaisesti tyylikäs ja ekologinen pahvinen lahjalaatikko tai lahjaan ostamiesi tuotteiden yhteiskoosta ja muodosta riippuen paperinen lahjapussi. Käytämme paketoinnissa kauniita nauhoja, silkkipaperia ja puukuitupehmustetta
 • PELLAVA KÄSIPYYHE – USVA

  17,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas käsipyyhe 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava käsipyyhe -USVA on valmistettu aivan ihanasta pyyhemateriaalista.  Tämä pellava käsipyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja on reilun koinen 70 x 48cm. Todella ylellinen pehmeä pellava kestää hyvin käyttöä. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Näin se vain on. Väri: Pellava-harmaa.
 • Pellavapyyhe - USVA

  PELLAVAPYYHE – USVA

  62,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas Pellavapyyhe - Usva on 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava on aivan mahtava pyyhemateriaali. Tämä pellavapyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja mikä parasta on aivan ihanan ylellisen jättikoinen 95 x 180cm. Todella ylellinen jättipyyhe kestävää pehmeää pellavaa. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Väri: Pellava-harmaa.
 • SB Finland ekolahja - suihkusetti palat - on tarpeellinen, mutta ylellinen lahja ekologisia arvoja ja suomalaista käsityötä sekä luonnonkosmetiikkaa arvostavalle. Palamuotoon omalla pajalla Puistolassa käsityönä valmistetut Ekoshampoo, Ekohoitoaine sekä suihkusaippua eivät jätä muovipullojätettä jälkeensä. Pakkauksesssa aina käyttöohjeet ja tuotetiedot mukana. Lahja, joka tutustuttaa hemmotteleviin ja ekologisiin palatuotteisiin kertoo myös antajastaan. Ihana kuluva hemmottelulahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Lahja mahtuu kokonsa puolesta suurimmasta osasta postiluukkuja sisään ja silloin saat sen postilaatikkoosi tai halutessasi suoraan lahjan saajan postiluukkuun. Mahdollisuus lisätä lahjaan kortti omalla viestillä. Tutustu viiteen eri comboon alasvetovalikosta alta ja valitse sopivin. Vaihtoehtoina: Ruusu, Aloe vera, Laventeli, Sitrus ja Yrtti.
 • kortti haluamallasi viestillä
  SB Finland ekolahja - suihkusetti palat - on tarpeellinen, mutta ylellinen lahja ekologisia arvoja ja suomalaista käsityötä sekä luonnonkosmetiikkaa arvostavalle. Palamuotoon omalla pajalla Puistolassa käsityönä valmistetut Ekoshampoo, Ekohoitoaine sekä suihkusaippua eivät jätä muovipullojätettä jälkeensä. Pakkauksesssa aina käyttöohjeet ja tuotetiedot mukana. Lahja, joka tutustuttaa hemmotteleviin ja ekologisiin palatuotteisiin kertoo myös antajastaan. Ihana kuluva hemmottelulahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Lahja mahtuu kokonsa puolesta suurimmasta osasta postiluukkuja sisään ja silloin saat sen postilaatikkoosi tai halutessasi suoraan lahjan saajan postiluukkuun. Mahdollisuus lisätä lahjaan kortti omalla viestillä. Tutustu viiteen eri comboon alasvetovalikosta alta ja valitse sopivin. Vaihtoehtoina: Ruusu, Aloe vera, Laventeli, Sitrus ja Yrtti.
 • SB FINLAND LAHJAPAKKAUS ALOE VERA + TURVE – postilaatikkokoko on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Ekologinen suomalainen lahja.

Go to Top