Lahja naiselle

Etusivu/YRITYSLAHJAT/Lahja naiselle
 • METSÄ LUONNONSAIPPUA METSÄ LUONNNSAIPPUA

  METSÄ LUONNONSAIPPUA

  8,90  sis. ALV 24%
  Pala metsää käsin kosketeltavissa... Metsä luonnonsaippua on suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa parhaimmmillaan. Ylelliset metsäiset eteeriset öljyt hivelevät aisteja ja iho puhdistuu hellävaraisesti. Kuvittele suihkuhetki kuin kylpy tunturipurossa metsän siimeksessä.  Tämä pesu jättää jälkeensä puhdistuneen raikkaan olon.  Metsä luonnonsaippua puhdistaa kehon hellävaraisesti ja sen sisältämä luonnollinen glyseriini auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Ihana 100% luonnollinen jouluun sopiva havupuiden tuoksusekoitus eteerisistä öljyistä.
 • Lämmittävä neilikka kietoutuu aurinkoisen appelsiinin piristävään syleilyyn. Raikkaan mausteinen saippua sisältää tuoretta banaania! Ihana saippua valloittavalla aromaterapiatuoksuilla - lämmittäviin, kehon ja mielen herätteleviin suihkuhetkiin.
 • SB FINLAND LAHJA - SUIHKUSETTI PALAT SB FINLANS EKOLAHJA - SUIHKUSETTI PALAT
  SB Finland ekolahja - suihkusetti palat - on tarpeellinen, mutta ylellinen lahja ekologisia arvoja ja suomalaista käsityötä sekä luonnonkosmetiikkaa arvostavalle. Palamuotoon omalla pajalla Puistolassa käsityönä valmistetut Ekoshampoo, Ekohoitoaine sekä suihkusaippua eivät jätä muovipullojätettä jälkeensä. Pakkauksesssa aina käyttöohjeet ja tuotetiedot mukana. Lahja, joka tutustuttaa hemmotteleviin ja ekologisiin palatuotteisiin kertoo myös antajastaan. Ihana kuluva hemmottelulahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Lahja mahtuu kokonsa puolesta suurimmasta osasta postiluukkuja sisään ja silloin saat sen postilaatikkoosi tai halutessasi suoraan lahjan saajan postiluukkuun. Mahdollisuus lisätä lahjaan kortti omalla viestillä. Tutustu viiteen eri comboon alasvetovalikosta alta ja valitse sopivin. Vaihtoehtoina: Ruusu, Aloe vera, Laventeli, Sitrus ja Yrtti.
 • Pellavapyyhe

  PELLAVAPYYHE

  62,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas jättipyyhe 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava on aivan mahtava pyyhemateriaali. Tämä pellavapyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja mikä parasta on aivan ihanan ylellisen jättikoinen 95 x 180cm. Todella ylellinen pehmeä pellava kestää hyvin käyttöä. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Näin se vain on. Väri: Pellava-harmaa.
 • sb finland lahjapakkaus Laventeli - postilaatikkokoko
  SB FINLAND EKOLAHJA LAVENTELI - postilaatikkokoko on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Ekologinen suomalainen lahja.
 • Paras lahja naiselle
  SB FINLAND EKOLAHJA RUUSU - postilaatikkokoko on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Kaunis lahja - käsin tehty Suomessa.
 • SB FINLAND LAHJAPAKETTII SITRUS - POSTILAATIKKOKOKO
  SB FINLAND EKOLAHJA SITRUS - postilaatikkokoko, on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Ihana energisoivan sitruksen tuoksuinen ekologinen suomalanen lahja.
 • EKOLAHJA SUOMALAINEN - KÄSINTEHTY SB FINNLAND EKOLAHJA - HIUSSETTI - ALOE VERA - postilaatikkokoko
  SB FINLAND HIUSSETTI PALAT - ALOE VERA - postilaatikkokoko on kaunis ekologinen lahja - käsin tehty Suomessa. Lahja sisältää Aloe vera Ekoshampoon (valittu Pohjoismaiden parhaaksi luonnonkosmetiikan shampooksi 2020, Nordic Natural Beauty Awards) sekä säästökokoisen Aloe vera Ekohoitoainepalan. Säästöpala hoitoaineessa on riittoisa myös pitkille paljon hoivaa tarvitseville hiuksillle.
 • sb finland ekolahja "saippuaa & balsamia"
  SB Finland Ekolahja "SAIPPUAA & BAlSAMIA" on ihana, eettinen ja ekologinen lahja. Samalla käytännöllisen tarpeellinen ja hemmotteleva. Ihana vallinta ekologisia arvoja arvostavalle lahjan antajalle ja lahjan saajalle. Tuoksunsa puolesta varma valinta kenelle tahansa.
 • SB FINLAND LUKSUSLAHJAPAKKAUS LAVENTELI lahja suomalainen luonnonkosmetiikka
  SB Finland luksus ekolahja - Sitrus on energisoivan pirtsakka lahja, eettinen ja ekologinen valinta miltei kenelle tahansa. Samalla käytännöllisen tarpeellinen ja hemmotteleva. Ihana valinta ekologisia arvoja arvostavalle lahjan antajalle ja lahjan saajalle.
 • SB FINLAND LAHJAPAKKAUS ALOE VERA + TURVE postilaatikkokoko
  SB FINLAND LAHJAPAKKAUS ALOE VERA + TURVE - postilaatikkokoko on oiva valinta, kun haluat tilata ylellisen lahjapeketin suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Ekologinen suomalainen lahja.
 • SB FINLAND LUKSUSLAHJAPAKKAUS LAVENTELI SUOMALAINEN LUONNONKOSMETIIKKA LAHJA
  SB Finland luksus ekolahja Laventeli on ylellinen ja ekologinen hemmottelulahja.
 • SB FINLAND LUKSUS LAHJAAKETTI RUUSU SB FINLAND LUKSUS LAHJAPAKKAUS RUUSU

  SB FINLAND LUKSUS EKOLAHJA RUUSU

  69,90  sis. ALV 24%
  SB Finland luksus ekolahja Ruusu on ylellinen ja ekologinen hemmottelulahja.
Go to Top