EKOSHAMPOOT JA HOITOAINEET / SB FINLAND

Etusivu/EKOSHAMPOOT JA HOITOAINEET / SB FINLAND

MIKSI VAIHTAA SB FINLAND SHAMPOOSEEN:

  • 100% luonnolliset hiusten hyvinvointia tukevat raaka – aineet
  • ekologinen ja eettinen valinta
  • käsintehty Suomessa
  • ei muovipullojätettä
  • Helppo tilata, vaikka suoraan kotiin
  • pienyrittäjän kehittämä ja valmistama
  • kevyet kantaa mukana matkoilla

MITEN KÄYTÄN PALASHAMPOOTA JA HOITOAINETTA:

  1. Käytä reilusti vettä shampoon vaahdotuksen yhteydessä. Shampoo on helppo vaahdottaa suihkun alla suoraan palasta päänahkaan.
  2.  Levitä myös hoitoaine palasta valuvan märkiin hiuksiin.
  3. käytä luffa – alustoja säilytykseen. Niiden päällä palat pääsevät kuivumaan käyttökertojen välissä.

SUOSITUKSEMME SHAMPOON / HOITOAINEEN VALINTAAN ERI HIUSTYYPEILLE:

KAIKILLE HIUSTYYPEILLE SOVELTUVAT:

Aloe vera Ekoshampoo ja hoitoaine – SB Finland, Erityissuositus! Shampoo on valittu Pohjoismaiden parhaaksi luonnonkosmetiikan shampooksi 2020 Nordic Natural Beauty Award Hellävarainen, hoitava ja tasapainottava. Miellyttävä raikas tuoksu, soveltuu kaikille hiustyypeille. Ihanteellinen helposti ärsyyntyvälle päänahalle. Kokeilemisen arvoinen myös hilseilevälle päänahalle.

Ruusupuu Ekoshampoo ja hoitoaine  – SB Finland  Ylellinen, naisellinen valinta, soveltuu kaikille hiustyypeille. Pesee ja hoitaa hiuksista kauniin kiiltävät ja elinvoimaiset.

Yrtti Ekoshampoo  ja hoitoaine – SB Finland  Hiuksia vahvistava, erityisesti hauraille oheneville hiuksille. Hiukset saavat vahvistusta päänahkaa stimuloivista eteerisistä öljyistä yhdessä nokkosen kanssa. Ihanan maanläheinen aito yrttituoksu.

Laventeli Ekoshampoo ja hoitoaine SB Finland Tuuheutta ja kiiltoa ohuille tai pörröisille hiuskille. Rauhoittava, erityisen hyvä herkälle päänahallle ja ohuille hiuksille.

LÄMPIMÄN VAALEAHKOJA ( punertavan- ja tummanvaaleat hiukset) HIUSSÄVYJÄ KOROSTAVAT: 

Sitrus – kamomilla Ekoshampoo – SB Finland = Piristävä, energisoiva sitrus yhdistyy rauhoittavaan ja antiseptiseen kamomillaan. Tämä setti on paras vaihtoehto lämpimän vaalean sävyisille sekä vaalean punertaville hiuksille. Sävyä korostava.

SAIPPUAPOHJAISET EKOPALASHAMPOOT  (ei suositella pitkille tai vaalennetuille hiuksille ellet ole totuttanut hiusta pesuun saippuapohjaisella shampoolla):

Turve – shampoo – SB Finland (erityisesti kokeilemisen arvoinen hiuspohjan ongelmiin, suosittelemme lyhyistä puolipitkille hiuksille tai sekä saippuapohjaisella luonnonkosmetiikan shampoolla pesuun tottuneille pitkille hiuksille)

Savi – shampoo – SB Finland (erityisesti helposti rasvoittuvat lyhyet / lyhyehköt hiukset)

Ruis – shampoo SB Finland (lyhyet elottomat hiukset)

Käsityön jälki näkyy tuotteissamme ja erien ulkonäössä saattaa olla eroavaisuutta.

 

Otsikko

Go to Top