LAHJAT

Etusivu/LAHJAT
 • Helsinki matkamuistosaippua Helsinki -matkamuistosaippua

  HELSINKI MATKAMUISTOSAIPPUA

  11,90  sis. ALV 24%
  Helsinki - matkamuistosaippua on ihana lahja ja Suomi - tuliainen esim. ulkomaille vietäväksi. Helsinki - kääreen sisältä löytyy suosittu SB Aloe-vera merisuolasaippua.  Helsinki matkamuistosaippua on pakattu kansainvälisesti palkitun suomalaisen graafikon Elina Saarikosken kuvittamaan pakkaukseen. Laadukas lahja kenelle tahansa suomalaista käyttötavaraa arvostavalle. Laadukas Helsingissä käsityönä valmistettu SB Luonnonsaippua tuoksuu merelliselle.
 • Loppuunmyyty

  SB FINLAND JALKOJENHOITOSETTI

  22,00  sis. ALV 24%
  Kauniit virkistyneet ja keijunkeveät jalat? Tässä setti, jolla taiot hyvän, kevyen ja raikkaan olon jaloillesi.  SB Finland jalkojenhoitosetti sisältää hajusteettoman EPSOM -kylpysuolan, Piparminttu - jalkaraspisaippuan sekä hoitavan ja viilentävän Piparminttu - Jalkabalsamin. Tee itsellesi ensin rentouttava jalkakylpy, kuoriva pesu sekä lopuksi 100% luonnon jalkavoide. Tämän jälkeen kirmaat kuin varsa laitumella!
 • SB FINLAND LUKSUS LAHJAPAKKAUS

  69,90  sis. ALV 24%
  SB Finland luksus lahjapakkaus on ylellinen lahja, jolla huoltaa ja hemmottelee koko kehon päästä varpaisiin. Tämä lahja sopii jaettavaksi pariskunnalle tai vaikkapa isommallekin perheelle. Tuotteita sekä naiselle, että miehelle omiksi ja / tai jaettaviksi lahjan saaja itse päättää. Energisoiva pirteä Sitrus tuoksu tulee eteerisistä öljyistä. Osa tuotteista hajusteettomia.
 • Pellavapyyhe

  PELLAVAPYYHE

  62,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas jättipyyhe 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava on aivan mahtava pyyhemateriaali. Tämä pellavapyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja mikä parasta on aivan ihanan ylellisen jättikoinen 95 x 180cm. Todella ylellinen pehmeä pellava kestää hyvin käyttöä. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Näin se vain on. Väri: Pellava-harmaa.
 • PELLAVA KÄSIPYYHE

  17,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas käsipyyhe 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava on aivan mahtava pyyhemateriaali. Tämä pellava käsipyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja on reilun koinen 70 x 48cm. Todella ylellinen pehmeä pellava kestää hyvin käyttöä. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Näin se vain on. Väri: Pellava-harmaa.
 • Loppuunmyyty
  pyykkietikka

  PYYKKIETIKKA

  18,90  sis. ALV 24%
  Nyt tätä vihdoin saa - Soap & Balsamin pyykkietikkaa- 100% luonnollinen valinta. Pyykkietikka poistaa hajuja ja raikastaa pyykin sekä kirkastaa värejä. Erinomainen urheiluvaatteisiin, mutta myös lakanoihin, pyyhkeisiin ja muihin vaatteisiin. Soap & Balsamin salainen eteerisistä öljystä valmistettu tuoksusekoitus on saanut nimekseen "sateen raikas", puhdas ja hvä tuoksu.
 • soijavahakynttilä soijavahakynttilä

  SOIJAVAHAKYNTTILÄ

  29,90  sis. ALV 24%
  Puhtaasti palava luomu soijavahasta valettu soijjavahakynttilä tuo tunnelmaa. Kynttilän erikoisuus on päretyyppisesti palava puusydän. Kynttilä on valettu kauniiseen lasiastiaan ja valmistettu Suomessa käsityönä. Ihana yksityiskohta kotiin ja takuuvarma tyylikäs valinta lahjaksi kenelle vain.
 • LUONNON PESUSIENI

  18,90  sis. ALV 24%
  Luonnon pesusieni tekee suihkuhetkestäsi ylellisen. Halkaisija n. 10-12 cm leveimmästä kohdasta.
 • LUONNON PESUSIENI – Jumbo

  21,95  sis. ALV 24%
 • Loppuunmyyty

  PELLAVA LAUDELIINA

  35,90  sis. ALV 24%
  Upea laadukas suomalainen pellava laudeliina on valmistettu pehmeästä 100%:sta pellavasta. Koko 150 x 48cm. Väri mustanharmaa. Suomalainen laadukas laudeliina on ilo silmälle ja saunojille. Ihanaa tuntua unohtamatta. Antibakteerinen pellava laudeliina vain paranee käytössä.
 • MUSTA PELLAVA KÄSIPYYHE

  MUSTA PELLAVA KÄSIPYYHE

  17,90  sis. ALV 24%
  Suomalainen laadukas käsipyyhe 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava on ylellinen ja aikaa kestävä pyyhemateriaali. pellava käsipyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti. Ylellinen pehmeäksi pesty eurooppalaisesta pellavasta valmistettu musta pellavapyyhe on ajaton. Reilu koko 70 x 48cm.
 • Loppuunmyyty
  äitienpäivälahja suoraan postilaatikkoon
  SB Finland hemmottelulahjapakkaus on ylellinen lahja, joka rauhoittaa mielen kiireiltä, hemmottelee aisteja ja hoitaa jalat kauniiksi kotioloissa. Hemmottelupaketti "Rauha" sisältää rauhoittavaa aromaterapeuttista Laventelin eteeristä öljyä sisältävän suola - oliiviöljysaippuan, Laventeli -kylpypommeja, rentouttavaa Epsom kylpy - ja saunasuolaa, Piparminttu Jalkaraspisaippuan sekä turvotusta laskevaa piparminttuöljyä sisältävän sekä jalkojen ihon pehmentävän Piparminttu jalkabalsamin.