LAHJAT

Etusivu/LAHJAT

 

 • Lisää nettikaupastamme tilaamaasi lahjaan kortti. Me käsin kirjoitamme korttiin haluamasi viestin ja lisäämme mukaan pakettiin. Laita haluamasi viesti sähköpostilla tai tekstiviestitse (info@soapbalsam.fi / p. 044 559 7000)    
 • Helsinki matkamuistosaippua Helsinki -matkamuistosaippua

  HELSINKI MATKAMUISTOSAIPPUA

  11,90  sis. ALV 24%
  Helsinki - matkamuistosaippua on ihana lahja ja Suomi - tuliainen esim. ulkomaille vietäväksi. Helsinki - kääreen sisältä löytyy suosittu SB Aloe-vera merisuolasaippua.  Helsinki matkamuistosaippua on pakattu kansainvälisesti palkitun suomalaisen graafikon Elina Saarikosken kuvittamaan pakkaukseen. Laadukas lahja kenelle tahansa suomalaista käyttötavaraa arvostavalle. Laadukas Helsingissä käsityönä valmistettu SB Luonnonsaippua tuoksuu merelliselle.
 • SB FINLAND JALKOJENHOITOSETTI

  22,00  sis. ALV 24%
  Kauniit virkistyneet ja keijunkeveät jalat? Tässä setti, jolla taiot hyvän, kevyen ja raikkaan olon jaloillesi.  SB Finland jalkojenhoitosetti sisältää hajusteettoman EPSOM -kylpysuolan, Piparminttu - jalkaraspisaippuan sekä hoitavan ja viilentävän Piparminttu - Jalkabalsamin. Tee itsellesi ensin rentouttava jalkakylpy, kuoriva pesu sekä lopuksi 100% luonnon jalkavoide. Tämän jälkeen kirmaat kuin varsa laitumella!
 • soijavahakynttilä soijavahakynttilä

  SOIJAVAHAKYNTTILÄ

  29,90  sis. ALV 24%
  Puhtaasti palava luomu soijavahasta valettu soijjavahakynttilä tuo tunnelmaa. Kynttilän erikoisuus on päretyyppisesti palava puusydän. Kynttilä on valettu kauniiseen lasiastiaan ja valmistettu Suomessa käsityönä. Ihana yksityiskohta kotiin ja takuuvarma tyylikäs valinta lahjaksi kenelle vain.
 • SB FINLAND LAHJA - SUIHKUSETTI PALAT SB FINLANS EKOLAHJA - SUIHKUSETTI PALAT
  SB Finland ekolahja - suihkusetti palat - on tarpeellinen, mutta ylellinen lahja ekologisia arvoja ja suomalaista käsityötä sekä luonnonkosmetiikkaa arvostavalle. Palamuotoon omalla pajalla Puistolassa käsityönä valmistetut Ekoshampoo, Ekohoitoaine sekä suihkusaippua eivät jätä muovipullojätettä jälkeensä. Pakkauksesssa aina käyttöohjeet ja tuotetiedot mukana. Lahja, joka tutustuttaa hemmotteleviin ja ekologisiin palatuotteisiin kertoo myös antajastaan. Ihana kuluva hemmottelulahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Lahja mahtuu kokonsa puolesta suurimmasta osasta postiluukkuja sisään ja silloin saat sen postilaatikkoosi tai halutessasi suoraan lahjan saajan postiluukkuun. Mahdollisuus lisätä lahjaan kortti omalla viestillä. Tutustu viiteen eri comboon alasvetovalikosta alta ja valitse sopivin. Vaihtoehtoina: Ruusu, Aloe vera, Laventeli, Sitrus ja Yrtti.
 • äitienpäivälahja suoraan postilaatikkoon
  SB Finland hemmottelulahjapakkaus on ylellinen lahja, joka rauhoittaa mielen kiireiltä, hemmottelee aisteja ja hoitaa jalat kauniiksi kotioloissa. Hemmottelupaketti "Rauha" sisältää rauhoittavaa aromaterapeuttista Laventelin eteeristä öljyä sisältävän suola - oliiviöljysaippuan, Laventeli -kylpypommeja, rentouttavaa Epsom kylpy - ja saunasuolaa, Piparminttu Jalkaraspisaippuan sekä turvotusta laskevaa piparminttuöljyä sisältävän sekä jalkojen ihon pehmentävän Piparminttu jalkabalsamin.
 • SB FINLAND HEMMOTTELUPAKKAUS AAVA - tilaa suoraan lahjansaajan postilaatikkoon EKOLAHJA - SUOMALAINEN LUONNONKOSMETIIKKA
  SB Finland hemmottelulahjapakkaus "AAVA" on ihana suomalainen lahja, joka, hemmottelee aisteja ja puhdistaa ja hoitaa kehon ja jalat kauniiksi kotioloissa. Hemmottelupaketti "AAVA" sisältää ihoa tasapainottavan Aloe vera - merisuolasaippuan, hoitavaa aloe veraa sisältäviä kylpypommeja, rentouttavaa Epsom kylpy - ja saunasuolaa, Piparminttu Jalkaraspisaippuan sekä turvotusta laskevaa piparminttuöljyä sisältävän, jalkojen ihon pehmentävän Piparminttu jalkabalsamin.
 • Pellavapyyhe

  PELLAVAPYYHE

  62,90  sis. ALV 24%
  Suomessa valmistettu laadukas jättipyyhe 100% pellavaa. Antibakteerinen pellava on aivan mahtava pyyhemateriaali. Tämä pellavapyyhe kuivaa hyvin ja hellävaraisesti ja mikä parasta on aivan ihanan ylellisen jättikoinen 95 x 180cm. Todella ylellinen pehmeä pellava kestää hyvin käyttöä. Tätä kokeiltuasi et enää halua perinteisiä froteepyyhkeitä. Näin se vain on. Väri: Pellava-harmaa.
 • Loppuunmyyty

  SB FINLAND LUKSUS LAHJAPAKKAUS

  69,90  sis. ALV 24%
  SB Finland luksus lahjapakkaus on ylellinen lahja, jolla huoltaa ja hemmottelee koko kehon päästä varpaisiin. Tämä lahja sopii jaettavaksi pariskunnalle tai vaikkapa isommallekin perheelle. Tuotteita sekä naiselle, että miehelle omiksi ja / tai jaettaviksi lahjan saaja itse päättää. Energisoiva pirteä Sitrus tuoksu tulee eteerisistä öljyistä. Osa tuotteista hajusteettomia.
Go to Top