• SB FINLAND KYLPYPOMMI – Laventeli – 3kpl

  5.00 5:stä
  7,90  sis. ALV 24%
  SB Finland kylpypommi - Laventeli - hoitaa ja pehmentää ihoa. Ota aromaterapeuttista laventelin eteeristä öljyä sisältävä jalkakylpy kotona tai hoitolassa ja hoida jalkasi pehmeiksi ja raikkaiksi. Kylpypommit valmistetaan pientuotantona ja käsityönä Suomessa. Ekologiseen paperikääreeseen käärittyjä kylpypommeja sisältyy hintaan 3kpl. 
 • Loppuunmyyty

  SB FINLAND LUOMU RUUSUVESI

  5.00 5:stä
  14,90  sis. ALV 24%
  SB Finland luomu Ruusuvesi päivittäiseen - luonnolliseen ihon hoitoon. Tasainen, kuulas ja kaunis iho, ilman salaisuuksia. Aito ja tehokas Ruusuvesi, ilman synteettisiä ruusuntuoksuja ja säilöntäaineita. Ihon puhdistuksessa luotettava apu, jonka jo vanha kansa tiesi. Joskus vaan aidot ja alkuperäiset asiat ovat niitä parhaita.
 • SB FINLAND PIPARMINTTU JALKABALSAMI

  5.00 5:stä
  12,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Piparminttu jalkabalsami - viilentää ja tuo helpotusta rasittuneille, turvonneille jaloillle. Pehmittää kovettumat 100% luonnollisesti. Tehokkaan ja ihanan hemmottelevan luonnon voiteen vaikutuksen todella tuntee. Tuoksu on kuin Piparminttu karamellissa. Raikas ja viileä.
 • Loppuunmyyty
  SB Finland Sheavoi - 100% voipuun voi on luonnon oma voide, joka tuo ihollesi suojaa, pehmeyttä ja ravitsevuutta. Voipuun voi on tehokas säilöntäaineeton kosteuttaja, joka sisältää paljon E, A ja F -vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja, joita tarvitaan ylläpitämään ihon elastisuutta. Tämä luonnon voi sopii vauvasta vaariin ja on monikäyttöisyytensä vuoksi mahtava jokapäiväiseen ihon hoitoon.
 • SB Finland sheavoi - 100% voipuun voi

  SB FINLAND SHEAVOI – 100% voipuun voi

  5.00 5:stä
  14,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Sheavoi - 100% voipuun voi on luonnon oma voide, joka tuo ihollesi suojaa, pehmeyttä ja ravitsevuutta. Voipuun voi on tehokas säilöntäaineeton kosteuttaja, joka sisältää paljon E, A ja F -vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja, joita tarvitaan ylläpitämään ihon ja, jotka ovat tärkeitä ikääntyvälle iholle. Tämä luonnon voi sopii vauvasta vaariin ja on monikäyttöisyytensä vuoksi mahtava jokapäiväiseen ihon hoitoon. Vedetön sheavoi on mainio suoja pakkasella ja talvi-ihon ravitsemisessa.
 • sheavoi - luonnonkosmetiikka - kotimainen

  SB FINLAND SHEAVOI – Laventeli + E – vitamiini

  5.00 5:stä
  19,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Sheavoi - Laventeli + E - vitamiini on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB FINLAND SHEAVOI - Laventeli + E - vitamiini

  SB FINLAND SHEAVOI – Laventeli + E – vitamiini

  5.00 5:stä
  9,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Sheavoi - Laventeli + E - vitamiini on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB FINLAND Ruusupuu + jojoba sheavoi
  SB Finland Sheavoi - Ruusupuu + jojoba on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB Finland Sheavoi - Sitrus + kamomilla on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB FINLAND JALKOJENHOITOSETTI

  22,00  sis. ALV 24%
  Kauniit virkistyneet ja keijunkeveät jalat? Tässä setti, jolla taiot hyvän, kevyen ja raikkaan olon jaloillesi.  SB Finland jalkojenhoitosetti sisältää hajusteettoman EPSOM -kylpysuolan, Piparminttu - jalkaraspisaippuan sekä hoitavan ja viilentävän Piparminttu - Jalkabalsamin. Tee itsellesi ensin rentouttava jalkakylpy, kuoriva pesu sekä lopuksi 100% luonnon jalkavoide. Tämän jälkeen kirmaat kuin varsa laitumella!

Go to Top