Kaikki tuotteet

 • SB FINLAND HOITOTURVE

  18,90  sis. ALV 24%
  Ota hetki itsellesi - poista stressi ja kaunistu! Turpeen terapeuttinen vaikutus ja silkinpehmeä hipiä. Tätä Kleopatrakin kadehtisi! 100% suomalainen SB Finland hoitoturve on monikäyttöinen. Sen tiedetään syväpuhdistavan, kosteuttavan, pehmeyttävän ja virkistävän ihoa. Voit käyttää turvetta kasvonaamiona, saunaturpeena tai hoitaa tiettyä aluetta kehosta. Lue vinkkejä hoitoturpeen käyttöön alta.
 • Loppuunmyyty

  SB FINLAND Huulibalsami- Avokado

  8,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Huulibalsami - Avokado - on 100% luonnon raaka-aineista valmistettu huulivoide. Pieni tehopakkaus suojaa ja ravitsee huuliasi luonnollisesti, sisältäen ainesosia, jotka imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin asti. Tämä tehopakkaus on valintasi, jokapäiväiseen käyttöön, kun et halua huulivoiteesi sisältävän mitään turhaa, mutta kuitenkin kaiken välttämättömän ja vielä vähän enemmän.
 • Loppuunmyyty

  SB FINLAND KYLPYPOMMI – Laventeli – 3kpl

  5.00 5:stä
  7,90  sis. ALV 24%
  SB Finland kylpypommi - Laventeli - hoitaa ja pehmentää ihoa. Ota aromaterapeuttista laventelin eteeristä öljyä sisältävä jalkakylpy kotona tai hoitolassa ja hoida jalkasi pehmeiksi ja raikkaiksi. Kylpypommit valmistetaan pientuotantona ja käsityönä Suomessa. Ekologiseen paperikääreeseen käärittyjä kylpypommeja sisältyy hintaan 3kpl. 
 • Loppuunmyyty
  Ihmeöljynäkin tunnettu kylmäpuristettu SB Finland luonnonmukainen  100% Arganöljy on tehokas lisä päivittäiseen luonnolliseen ihon hoitoon. Ihoa uudistava ja ravitseva öljy on erittäin monikäyttöinen. Tehokas seerumina kasvoille sekä sellaisenaan käytettäväksi hoitoa vaativille kuiville käsille tai mihin tahansa vartalolle. Erinomainen hoitotuote aikoina, jolloin iho/hiukset/kynnet tarvitsevat lisäravitsevuutta ja hoivaa. Suositellaan erityisesti ikääntyvälle iholle uurteiden ehkäisyyn, mutta soveltuu ihan kaiken ikäisille - myös lasten ihon hoitoon. Imeytyy nopeasti.
 • Loppuunmyyty

  SB FINLAND LUOMU RUUSUVESI

  5.00 5:stä
  14,90  sis. ALV 24%
  SB Finland luomu Ruusuvesi päivittäiseen - luonnolliseen ihon hoitoon. Tasainen, kuulas ja kaunis iho, ilman salaisuuksia. Aito ja tehokas Ruusuvesi, ilman synteettisiä ruusuntuoksuja ja säilöntäaineita. Ihon puhdistuksessa luotettava apu, jonka jo vanha kansa tiesi. Joskus vaan aidot ja alkuperäiset asiat ovat niitä parhaita.
 • SB FINLAND PIPARMINTTU JALKABALSAMI

  5.00 5:stä
  12,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Piparminttu jalkabalsami - viilentää ja tuo helpotusta rasittuneille, turvonneille jaloillle. Pehmittää kovettumat 100% luonnollisesti. Tehokkaan ja ihanan hemmottelevan luonnon voiteen vaikutuksen todella tuntee. Tuoksu on kuin Piparminttu karamellissa. Raikas ja viileä.
 • Loppuunmyyty
  SB Finland Sheavoi - 100% voipuun voi on luonnon oma voide, joka tuo ihollesi suojaa, pehmeyttä ja ravitsevuutta. Voipuun voi on tehokas säilöntäaineeton kosteuttaja, joka sisältää paljon E, A ja F -vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja, joita tarvitaan ylläpitämään ihon elastisuutta. Tämä luonnon voi sopii vauvasta vaariin ja on monikäyttöisyytensä vuoksi mahtava jokapäiväiseen ihon hoitoon.
 • SB FINLAND SHEAVOI – 100% voipuun voi

  5.00 5:stä
  14,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Sheavoi - 100% voipuun voi on luonnon oma voide, joka tuo ihollesi suojaa, pehmeyttä ja ravitsevuutta. Voipuun voi on tehokas säilöntäaineeton kosteuttaja, joka sisältää paljon E, A ja F -vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja, joita tarvitaan ylläpitämään ihon ja, jotka ovat tärkeitä ikääntyvälle iholle. Tämä luonnon voi sopii vauvasta vaariin ja on monikäyttöisyytensä vuoksi mahtava jokapäiväiseen ihon hoitoon. Vedetön sheavoi on mainio suoja pakkasella ja talvi-ihon ravitsemisessa.
 • SB FINLAND SHEAVOI – Laventeli + E – vitamiini

  5.00 5:stä
  19,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Sheavoi - Laventeli + E - vitamiini on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB FINLAND SHEAVOI – Laventeli + E – vitamiini

  5.00 5:stä
  9,90  sis. ALV 24%
  SB Finland Sheavoi - Laventeli + E - vitamiini on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB Finland Sheavoi - Ruusupuu + jojoba on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB Finland Sheavoi - Sitrus + kamomilla on ylellinen ja hurmaavan hoitava luonnon oma vartalovoi.
 • SB FINLAND TURVENAAMIO

  9,90  sis. ALV 24%
  Herätä sisäinen Kleopatrasi ja sulostuta ihosi Suomen puhtaasta maaperästä nostetusta terapeuttisesta hoitoturpeesta valmistetulla naamiolla. SB Finland turvenaamio syväpuhdistaa, kosteuttaa, pehmentää ja virkistää ihon.
 • Loppuunmyyty

  SB FINLAND JALKOJENHOITOSETTI

  22,00  sis. ALV 24%
  Kauniit virkistyneet ja keijunkeveät jalat? Tässä setti, jolla taiot hyvän, kevyen ja raikkaan olon jaloillesi.  SB Finland jalkojenhoitosetti sisältää hajusteettoman EPSOM -kylpysuolan, Piparminttu - jalkaraspisaippuan sekä hoitavan ja viilentävän Piparminttu - Jalkabalsamin. Tee itsellesi ensin rentouttava jalkakylpy, kuoriva pesu sekä lopuksi 100% luonnon jalkavoide. Tämän jälkeen kirmaat kuin varsa laitumella!

Otsikko

Go to Top