Toimitus ja toimituskulut

HUOM! 26. – 5.2.VÄLISELLÄ AJALLA TEHDYT TILAUKSET TOIMITETAAN VASTA VIIKOLLA 10. VOIT KUITENKIN TEHDÄ NORMAALISTI OSTOKSIA VERKKOKAUPASSA, HIEMAN PIDEMMÄSTÄ TOIMITUSAJASTA HUOLIMATTA.

OIKEIN HYVÄÄ JA LEPPOISAA HIIHTOLOMAA KAIKILLE!

Tuotteet toimitetaan sinulle postipakettina (nouto postista), tai postin pakettiautomaatista (entinen Smart POST) välityksellä tai kirjeenä /pikkupakettina. Jos tilauksesi siis kokonsa puolesta kuitenkin mahtuu postiluukusta pidätämme oikeuden vaihtaa (valinnan noudon postin toimipisteestä  / pakettiautomaatista) toimitukseen kirjeenä / pikkupakettina lähetettäväksi suoraan ilmoittamasi osoitteen postilaatikkoon. Toimitus- ja käsittelykulut  nouto postista vaihtoehtoon ovat 4,90€ (sis. alv 24%) / nouto postin pakettiautomaatista 5,90€ (alv 24%). Mahdollisuutena tilata myös postin Express-paketti suoraan haluamaasi osoitteseen, jolloin tulee valita Express-paketti 12,90€ (sis. alv 24%) Pyrimme saamaan tilaukset lähtemään postin kuljetettavaksi kolmen arkipäivän sisällä.  HUOM! Suoraan postilaatikkoon toimitettavat paketit sään salliessa. Esim. kovalla pakkasella tai helteellä emme lähetä suoraan postilaatikkoon tuotteita, jotka voivat kärsiä sääolosuhteista. Tällöin tilaus tulee postin lähimpään noutopisteeseen.

Käytämme lähetysten pakkaukseen kierrätettyjä laatikoita ja kierrätettyä pakkauspehmustetta aina kun mahdollista.

 

Palautus ja rikkoontuneet pakkaukset

Kaikille tuotteillemme on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Ota ensin yhteys asiakaspalveluumme info@soapbalsam.fi (puh.044 559 7000) ja kerro, että haluat tehdä asiakaspalautuksen. Annamme ohjeet palautukseen. Tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamassasi tuotteessa on jotakin huomauttamista, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille.

Jos tilaamasi lähetys on vaurioitunut postissa tee heti paketin vastaanottaessasi ilmoitus siitä postiin ennen kuin avaat paketin. Huolehdi, että saat ilmoituksesta kopion itsellesi. Ilmoita tapahtuneesta meille mieluiten sähköpostilla osoitteessa info@soapbalsam.fi

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Soap & Balsamilla on oikeus veloittaa 30€:n käsittelymaksu noutamatta jätetyistä tilauksista.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bambora PayForm-palvelusta: https://www.bambora.com/fi.

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), luottolaskulla tai lompakkopalvelulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:

Verkkopankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken

Pankkikortit: Visa Debit-, Visa Electron-, Debit MasterCard- kortit

Luottokortit: Visa, MasterCard

Lasku: Bambora PayForm Lasku

Osamaksu: PayByBill

Avanto Finance tarjoaa Bambora PayFormin kanssa mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla. Laskun maksuehto on 14 päivää. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa johon toimitus tapahtuu ja luottotiedot ovat kunnossa.

Jos ostoksesi summa ylittää 50 euroa, saat laskun, jossa tarjotaan mahdollisuutta maksaa osissa. Sinä päätät itse haluatko maksaa erissä. Tämä edellyttää PayByBill -luottoehtojen hyväksymistä sekä laskulla mainitun minimierän maksamista. Voit koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja maksaa koko jäljellä olevan tililuoton.

PayByBill -luoton kuukausittain tulevalle laskulle lisätään 2,90 euron luotonhoitomaksu ja korko. Tällä hetkellä vuosikorko on 19,50 %. Korko on sidottu Euroopan keskuspankin puolivuosittain määrittämään viitekorkoon. Lisäksi luoton perustamisesta peritään 9,50 euron kertaluonteinen perustamiskulumaksu. PayByBill –luoton tiliehdot voit lukea täältä: http://finance.arvato.com/fileadmin/user_upload/Finland/terms_conditions/PBB_-_arvato_Finance_-_Luottoehdot_-_20032014.pdf

Jousto (maksu laskulla)

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

 

Bambora PayFormin yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 09 315 825 55
support@bambora.com

Asiakaspalvelu – PayForm: 029 300 5050
payform@bambora.com

Myynti: 09 315 825 56
myynti@bambora.com

 

Ulkomaille tilaaminen

Laita tilauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@soapbalsam.fi ja kerro mitä haluat tilata ja mihin tilaus tulisi toimittaa. Annamme sinulle hinnan postituskuluista ja ohjeet kuinka toimia maksun kanssa mikäli päätät tehdä tilauksen.