Toimitus ja toimituskulut

 

Tuotteet toimitetaan sinulle postipakettina (nouto postista), tai postin pakettiautomaatista (entinen Smart POST) välityksellä tai kirjeenä /pikkupakettina. Jos tilauksesi siis kokonsa puolesta kuitenkin mahtuu postiluukusta pidätämme oikeuden vaihtaa (valinnan noudon postin toimipisteestä  / pakettiautomaatista) toimitukseen kirjeenä / pikkupakettina lähetettäväksi suoraan ilmoittamasi osoitteen postilaatikkoon. Toimitus- ja käsittelykulut  nouto postista vaihtoehtoon ovat 4,90€ (sis. alv 24%) / nouto postin pakettiautomaatista 5,90€ (alv 24%). Mahdollisuutena tilata myös postin Express-paketti suoraan haluamaasi osoitteseen, jolloin tulee valita Express-paketti 12,90€ (sis. alv 24%) Pyrimme saamaan tilaukset lähtemään postin kuljetettavaksi kolmen arkipäivän sisällä.  HUOM! Suoraan postilaatikkoon toimitettavat paketit sään salliessa. Esim. kovalla pakkasella tai helteellä emme lähetä suoraan postilaatikkoon tuotteita, jotka voivat kärsiä sääolosuhteista. Tällöin tilaus tulee postin lähimpään noutopisteeseen.

Käytämme lähetysten pakkaukseen kierrätettyjä laatikoita ja kierrätettyä pakkauspehmustetta aina kun mahdollista.

 

Palautus ja rikkoontuneet pakkaukset

Kaikille tuotteillemme on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Ota ensin yhteys asiakaspalveluumme info@soapbalsam.fi (puh.044 559 7000) ja kerro, että haluat tehdä asiakaspalautuksen. Annamme ohjeet palautukseen. Tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamassasi tuotteessa on jotakin huomauttamista, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille.

Jos tilaamasi lähetys on vaurioitunut postissa tee heti paketin vastaanottaessasi ilmoitus siitä postiin ennen kuin avaat paketin. Huolehdi, että saat ilmoituksesta kopion itsellesi. Ilmoita tapahtuneesta meille mieluiten sähköpostilla osoitteessa info@soapbalsam.fi

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Soap & Balsamilla on oikeus veloittaa 30€:n käsittelymaksu noutamatta jätetyistä tilauksista.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

 

Ulkomaille tilaaminen

Laita tilauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@soapbalsam.fi ja kerro mitä haluat tilata ja mihin tilaus tulisi toimittaa. Annamme sinulle hinnan postituskuluista ja ohjeet kuinka toimia maksun kanssa mikäli päätät tehdä tilauksen.