Tervetuloa Soap & Balsamin maailmaan

Soap & Balsam SB on pieni suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja myy tuoretta SB Finland luonnonkosmetiikkaa SB FINLAND – merkin alla sekä käsin tehtyjä saippuoita. Valikoimastamme löydät niin ihanat lahjat kuin luonnolliset hygienia- hiustenhoito- ja kosmetiikkatuotteet päivittäiskäyttöön.

Uskomme hoitaviin puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin ja niiden luonnolliset ominaisuudet säilyttäviin valmistusmenetelmiin. Suurin osa tuotteista tehdään pienissä erissä omalla pajallamme Helsingin Puistolassa. Haluamme tehdä tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia sekä koostumukseltaan että ulkoasultaan ja joista huokuu käsillä tekemisen ilo. Palatuotteiden ekologisuus muovipullojätettä vähentämällä ja biohajoavilla tuotteilla antaa mahdollisuuden uudenlaiseen ajatteluun ja toimintaan päivittäishygieniassa.

Soap & Balsam SB sai alkusysäyksen toimintaansa eräässä helsinkiläisessä kylpyhuoneessa. Kylpyhetket vanhanmallisessa tassuammeessa herätti mielenkiinnon – ensin kylpytuotteiden maailmaan ja sitä kautta kosmetiikan valmistukseen. Mielenkiinto alaa kohtaan kasvoi ja tietoa kartoitettiin kaikin mahdollisin tavoin, omin kokeiluin sekä asiantuntijoiden avulla.

Vuonna 2012 aika oli tullut kypsäksi ja yrityksen perustaja ” Madam Balsam” (eli Kirsi vaan.) otti huiman riskin unelmansa toteuttamiseen, irtisanoutui aiemmasta työstään, kutsumusammatistaan vaatesuunnittelijana ja pani kaikki toiveet ja unelmansa uuteen yritykseensä, joka sai nimen Soap & Balsam SB. Siitä lähtien Soap & Balsam SB on tehnyt uutterasti töitä unelmansa eteen, jotta Sinä saisit käyttöösi luonnollisia, Suomessa eettisesti käsin valmistettuja kotimaisia hygienia – ja kosmetiikkatuotteita.

Tärkeänä tausta – ajatuksena toiminnassa on ollut alusta asti tehdä laadukkaita toimivia, hyvän tuoksuisia tuotteita välttäen tiettyjä voimakkaita kemikaaleja ja säilöntäaineita. Tuotteet tehdään, kuten itselle. Yritämme huomioida ekologisuuden myös pakkauksissa. Saippuat ja shampoopalat myydään paperipusseissa / paperikääreissä. Käytämme myös mahdollisuuksien mukaan lasia ja metallia, jotka voit kierrättää lasi – ja metallinkierrätyspisteisiin.

Verkkokaupassa käytämme pakkaamisessa jo kertaalleen käytettyä pakkausmateriaalia tai uusia paperi – ja pahvipakkauksia.

Nykyään Soap & Balsamin pieni saippuapaja sijaitsee Helsingin Puistolassa vanhan omakotitalon päädyssä. Pajalla valmistamme alusta asti saippuat shampoopalat, huulibalsamit, voidepalat ja monet muut ihanat tuotteet täydellä sydämellä – parhaat taitomme käyttäen.

Tuotteet valmistetaan pienissä erissä. Meille on kunnia-asia myydä tuotteet tuoreina ulos. Tämän varmistamme sillä, että pyrimme ennakoimaan mahdollisimman tarkasti menekin ja valmistamaan määrät sen mukaan. (tillaathan siis isot erät hyvissä ajoin) Säilöntäaineettommista tuoretuotteista kun on kyse, valikoima myös vaihtelee menekin ja järkevän raaka-ainehankinnan ehdoilla. Tämä varmistaa toimintamahdollisuutemme ja tuotteiden laadun.

Pienenä yrityksenä haluamme, että tuotteet puhuvat puolestamme ja toivomme, että voimme antaa ihmisille iloa tuottavia elämyksiä sekä konkreettista apua iho-ongelmiin ja vaihtoehtoja mm. kosmetiikkayliherkkyydestä kärsiville.

Soap & Balsam SB